Демократи и комунисти обединени за власт е оксиморон“, каза Станислав

...
Демократи и комунисти обединени за власт е оксиморон“, каза Станислав
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Демократи и комунисти обединени за власт е оксиморон

„ Демократи и комунисти обединени за власт е оксиморон “, сподели Станислав Балабанов от „ ИТН “ за съдружното държавно управление пред бТВ. „ Видяхме същинското лице на политиката през „ Демократична България “. Оказа се, че политическите партии желаят единствено и само власт. Няма по какъв начин да подкрепим държавно управление с министър председател Асен Василев, който умъртви собственоръчно първия мандат. Имаше опция да изпрати официалана покана за договаряния, той звънеше по телефоните на депутатите с концепция да ги купува ”,  добави още Балабанов.

Относно отцепниците от партията, той сподели, че те сами са избрали да не се поддат на постовете и обещанията.

Депутатът на Има Такъв Народ разяснява, че от в партията са водели едни естествени и градивни диалози с Българска социалистическа партия за третия мандат, само че записът на Демократична България е трансформирал всичко.

„ Мандат се дава, с цел да се опита да се сформира държавно управление, а не да го стискаш за да продадеш още няколко тона оръжия през трети страни за Украйна. И да лъжеш хората, че вкарваш някакви управнически стратегии в случай, че ние декларирахме, че няма да участваме в такава завера на едни лицемерни политици, които се скриха зад плакатните обещания за смяна ”.

Той разясни, че първоначално са се подлъгали по усмихнатите лица, само че „ ден след ден виждахме по какъв начин се потъпква закона. Как множеството решенията на Народното събрание са противоконституционни, тъй като от Министерски съвет една юристка издаваше неверни заповеди. Виждахме по какъв начин Василев и Петков превръщаха Народното събрание в гумен щемпел. Нямаше по какъв начин да сме заложници в ръцете на трима индивида “, сподели още Балабанов.

„ Тази тройна коалиция ще остане в историята като коалиция на лицемерите ”.  Той повтори, че няма да вършат коалиция с патриотичните организации и по съответно с Вътрешна македонска революционна организация: „ Как си ни представяте до Валери Симеонов и Каракачанов с торбичката? ”
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР