Демократът Сузана Гибсън призна надпреварата си за представител на 57-ия

...
Демократът Сузана Гибсън призна надпреварата си за представител на 57-ия
Коментари Харесай

Демократът от Вирджиния Сузана Гибсън загуби надпреварата за Камарата на представителите след скандал със секс видеоклипове

Демократът Сузана Гибсън призна конкуренцията си за представител на 57-ия окръг на Камарата на делегатите във Вирджиния, което притегли националното внимание след стартирането на секс видео.

Републиканският предприемач Дейвид Оуенс победи Гибсън, практикуваща здравна сестра, в конкурентния регион отвън Ричмънд, съгласно резултатите от централата на Decision Desk.

„ Борбата за отбрана на телесната автономност на дамите, за възстановяване на образованието на нашите деца, а обезпечаването на по-добро опазване на здравето за всички е прекомерно значимо. Не можем да позволим на една крах да ни възпре, " написа Гибсън в изказване в четвъртък.

" Няма да се откажа. Не можем да се откажем. Очаквам с неспокойствие да се удрям дружно с всеки един от вас в бъдеще. да им заплати пари.

Гибсън пусна изказване след отчета през септември, като сподели, че изплуването на фрагментите „ няма да ме сплаши и няма да ме накара да млъкна. “

„ Моите политически съперници и техните съдружници републиканци потвърдиха, че са подготвени да извършат полово закононарушение, с цел да атакуван мен и фамилията ми, тъй като няма граница, която да не прекрачат, с цел да накарат дамите да млъкнат, когато приказват “, сподели Гибсън.

Въпреки това, предишния месец Републиканската партия на Вирджиния изпрати листовки с предизвестие за „ нецензурни материали “ и „ да не се отваря, в случай че сте на възраст под 18 години “. Адресът за връщане в ъгъла изброява „ Платено от Републиканската партия на Вирджиния “.

Твърди се, че листовките съдържат екранни фотоси от „ видеоклипове “ на Гибсън.

Оуенс разгласи победа в конкуренцията Сряда, като резултатите му демонстрират съвсем хиляда гласа преднина с отчети от всички секции.

„ За мен е чест да бъда определен за пратеник в HD-57 нощес “, написа той в X, някогашен Twitter. „ Ще стартира работа неотложно, с цел да осигуря обещаното единение, здравословно водачество и дружелюбно обслужване. “

За най-новите вести, времето, спорта и поточно видео се насочете към The Hill.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР