Демократът Джо Байдън вече е най-лошият президент в историята на

...
Демократът Джо Байдън вече е най-лошият президент в историята на
Коментари Харесай

Байдън се превърна в най-лошия президент на САЩ, според Тръмп

" Демократът Джо Байдън към този момент е най-лошият президент в историята на Съединени американски щати. " Това мнение изрази неговият предходник, като държавен глава Доналд, написа ТАСС. „ Всички знаехме, че администрацията на Байдън ще бъде неприятна, само че никой от нас нямаше визия какъв брой неприятни ще бъдат и какъв брой вляво ще отидат. Той имаше най-катастрофалният първи месец на поста от всички президенти в актуалната история на Съединени американски щати. Вярно е! ", сподели републиканецът, говорейки на конференция на американските консервативни кръгове в Орландо, Флорида. " Те са срещу работата, против фамилиите, против границите, против силата, против дамите, против науката ", съобщи Тръмп. „ Само за един къс месец преминахме от правилото Америка първо към Америка последна “, сподели някогашният американски водач в първата си обществена изява на събитие след приключването на президентския му мандат.
Тръмп съобщи, че политиката на новата администрация ще докара до взаимозависимост на Съединени американски щати от петрола от Русия и Близкия изток . Републиканецът разкритикува решението на Байдън да върне Съединени американски щати към Парижкото съглашение за климата. " Джо Байдън върна Съединени американски щати към доста несправедливото и скъпо съглашение за климата в Париж, без да разисква опцията за по-добра договорка. Каква е изгодата, когато използваме чиста сила, а Китай - не, Русия - не, Индия - не? ", разгласи републиканецът. Той разкритикува решението на новата администрация да спре строителството на тръбопровода Keystone XL от Канада до Съединени американски щати . Това, съгласно Тръмп, е унищожило „ 42 000 добре платени работни места “. Той съобщи, че е горделив, че по време на президентството си „ съумя да направи Америка енергийно самостоятелна “. " Съединените щати се трансфораха в енергийна суперсила номер едно. Много по-голяма от Саудитска Арабия и Русия ", аргументира се някогашният президент.
 Джо Байдън приветства одобряването на следващата ваксина против COVID-19 Джо Байдън приветства одобряването на следващата ваксина против COVID-19
Американският президент Джо Байдън приветства одобряването в Съединени американски щати на трета ваксина против COVID-19 - тази на Johnson&Johnson, само че приз...
" Но в случай че демократитене  се оправят, ние ще преминем от енергийно владичество към енергийна злополука . Това се случва. Според политиката на радикалните демократи цената на бензина към този момент е скочила с 30% след избори. Един зареден с гориво микробус ще коства към 200 $. Цените на силата ще скочат до небето. Това включва и Вашите сметки за ток ", сподели Тръмп. Той добави, че " политиката на Байдън - това е голяма облага за други страни производителки на нефт и голяма загуба за Съединени американски щати и нашите прелестни жители ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР