Демографската криза е един от големите проблеми на България. Това

...
Демографската криза е един от големите проблеми на България. Това
Коментари Харесай

Демографската криза е един от големите проблеми на България, смята Горан Благоев

Демографската рецесия е един от огромните проблеми на България. Това сподели някогашният водещ на сваленото от тв ефира на Българска национална телевизия Горан Благоев, който е кандидат-депутат в този момент от " Републиканци за България ", в изявление за „ Седмицата “ по Дарик радио.

„ Въпросът е освен да създадем смяна в правосъдната система и да преборим корупцията, а да преборим демографската рецесия, тъй като това е огромният ни проблем. Въпросът не е единствено в ражданията. Републиканци за България сме за въвеждане на фамилно подоходно облагане, наложително повишение на ин витро процедурите, които страната да поеме “, заяви той.

По думите му при съществуването на 200 000 двойки с репродуктивни проблеми страната би трябвало да се замисли какво да направи още.

„ Трябва да се поемат съпътстващите процедури при ин витро “, уверен е Благоев.

Друго нещо, което той посочи е, че би трябвало да се промени намаляването на диспропорцията сред регионите в страната и хората да имат естествени условия на живот и достъп до качествено опазване на здравето и обучение.
 „ Не отчитаме, че инфлацията чука на вратата ни. От Републиканци за България предвиждаме стимулиране на обществено слабите и небогати фамилии посредством ваучери, да се закупят нужни неща за децата в детските градини и учебните заведения “, добави претендентът за депутат.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР