Демир Доган се сгоди на яхта, с която плава в

...
Демир Доган се сгоди на яхта, с която плава в
Коментари Харесай

Галерия: Синът на Доган се сгоди на яхта в Гърция! В сараите очакват бебе

Демир Доган се сгоди на яхта, с която плава сега. Наследникът на Ахмед Доган предложил брак на приятелката си Памела Жейнова, щерка на футболния управител Николай Жейнов, с която е неразлъчен през последните месеци, заяви „ Галерия “.

В края на юли красивата брюнетка се дипломира със компетентност „ Спортен мениджмънт “ в НСА, а в този момент се шушука, че девойката чака правоприемник от Демир и е още в първите месеци на своята бременност.

Вече повече от седмица влюбените релаксират и се припичат на борда на първокласния кораб в Гърция. Всеки ден стопират на екзотични места, където хапват морски деликатеси.

Двойката обаче не прекарва сантименталната почивка на първокласната яхта „ Агата “ на Ахмед Доган, дълга 40 метра, на стойност 66 милиона лв.. 33-годишният Демир наел по-скромен кораб, който също е оборудван с всичко належащо за прелестно и удобно превозване.

Демир ловял риба с харпун, до момента в който Памела гледала морската простор и събирала слънчеви лъчи. Младежът постоянно приготвял вечеря на своята обичана – обичал да пече пържоли на плавателния съд.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР