Демилитаризацията на Руската федерация е неделима част от осигуряването на

...
Демилитаризацията на Руската федерация е неделима част от осигуряването на
Коментари Харесай

Демилитаризацията на Руската федерация е неделима част от осигуряването на глобалната сигурност. Всичко едва започва, написа по повод на взривовете в Крим съветникът на украинския президент Михаил Подоляк

" Демилитаризацията на Руската федерация е неделима част от обезпечаването на световната сигурност. Бъдещето на Кримския полуостров е да бъде перла на Черно море, народен парк с неповторима природа и международен курорт. Не военна база за терористи. Всичко едвам стартира ". Това написа във връзка на гърмежите в съветска военна бази в Крим съветникът на украинския президент Михаил Подоляк в Туитър.

Demilitarization of the Russian Federation — an integral part of global security ensuring. The future of the Crimea is to be a pearl of the Black Sea, a national park with unique nature and a world resort. Not a military base for terrorists. It is just the beginning.
— Михайло Подоляк (@Podolyak_M)

" Днешните гърмежи в Новофедоровка са следващото увещание за това чий е Крим. Защото - това е Украйна ", написа в Телеграм във връзка на детонациите на военното летище Саки в Крим вицепремиерът и министърът на реинтеграцията на окупираните територии на Украйна Ирина Верешчук.

Ударът по военното летище в Крим е едвам първа крачка и самобитен " анонс " за съветските нашественици какви ще бъдат идващите удари. Украйна сподели, че може да нанесе огнево проваляне по цялата дълбочина на територията на Крим, съобщи в изявление за уеб страницата Главред военният специалист Олег Жданов.

" В РФ би трябвало да знаят, а и в Крим би трябвало да го схванат: никой не е не запомнил Крим, никой няма да го остави на руснаците. Това е украинска територия и ние ще се борим за нея ", акцентира Жданов.

ТРУХА пък сподели извънредни фрагменти от момента, в който стартират детонациите в съветската база.

Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР