Деми Мур, как го правиш? Не е редно да си

...
Деми Мур, как го правиш? Не е редно да си
Коментари Харесай

Да, тя е на 60: Вижте Деми Мур в уникален секси бански

Деми Мур, по какъв начин го правиш? Не е редно да си толкоз секси, не и когато даже 20-годишните девойки не могат да се похвалят с фигура като твоята.

Добре, дано спрем разговора с Деми дотук и просто да ѝ се повъзхищаваме и почудим по какъв начин е допустимо да наподобява по този замайващ метод на 60 години, освен това по бански половинки?

За феновете на тази холивудска чародейка не е загадка, че тя е оповестила война на годините и би трябвало да признаем, че даже не е близо да я загуби. Може би заслуга за това имат и помощниците ѝ в лицето на няколко козметични хирурга, само че въпреки всичко Деми наподобява отлично. Е, от време на време и тя бележи по някое-друго проваляне с интервенциите, само че кой не бърка понякога?
                             

Вероятно към момента помните какъв брой необичайно изглеждаше лицето ѝ на едно от ревютата на Fendi преди няколко години, когато беше коригирала бузите си. Но даже и шеговитите мнения, които си отнесе тогава не я стопираха да ляга под ножа и иглите в името на младостта си.

 

За тялото си обаче Деми Мур не употребява оперативни намеси и наподобява зашеметяващо, за което можем единствено да ѝ се възхищаваме. Тя тренира сред 2 и 3 часа всеки ден, като го прави под зоркото наблюдаване на треньор. 
                             

Да не забравяме и за диетата ѝ - актрисата не позволява никакви въглехидратни и захарни отклонения от здравословния си режим. В менюто ѝ влизат главно непреработени храни и плодове, зеленчуци, смутита, фрешове и супи. Диетата ѝ е чудесно уравновесена, като хапва зеленолистни зеленчуци, сурови ядки и семена. Тя не подготвя нито едно ядене за себе си при температура над 50 градуса. 

А резултатът е налице - на 60 години Деми може да си разреши да се щракне по секси, леопардов бански и от две половини и да разгласява фотографията с горделивост в обществените мрежи. Без никаква потребност от филтри и позор. Защото на фигурата ѝ могат да завиждат и супермоделите. 

Стегнат бюст, завършени гладки бедра и изцяло плосък стомах - потребителите засипват звездата с похвали и лайкове. И би трябвало да кажем, че те всички похвали са безусловно заслужени. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР