Деми Ловато заяви, че е получила три инсулта и инфаркт

...
Деми Ловато заяви, че е получила три инсулта и инфаркт
Коментари Харесай

Предозиране с дрога докарало на Деми Ловато три инсулта и инфаркт

Деми Ловато съобщи, че е получила три инсулта и инфаркт след предозиране с опиати през 2018 година и че лекарите са ѝ споделили, че е била на косъм от гибелта, заяви Би Би Си.
28-годишната американска поп звезда споделя в нов документален филмов откъс: „ Моите лекари споделиха, че имам още пет до 10 минути “.
Ловато сподели също пред публицисти, че вследствие на това има мозъчно увреждане и към момента усеща последствията от това.
Ефектите от използването на дрога включват замъглено зрение, което значи, че тя не може да кара и има компликации с четенето, разкри тя.
Ловато е откарана в болница през юли 2018 година, откакто е открита в безсъзнание в дома си в Лос Анджелис.
Предозирането с дрога се е случило месец, откакто тя е разкрила, че е прекъснала шест години, през които е била „ чиста ”.
В филмовия откъс на новия си документален сериал в YouTube Dancing With The Devil тя споделя: " Имах доста животи, като котка. Аз съм в деветия си живот. "
В диалог с публицисти тя разкри трайните последици. " Не карам, тъй като имам слепи зони в зрението си ", сподели тя.
" Дълго време ми беше доста мъчно да чета. Беше огромна наслада, когато съумях да прочета книга, което беше към два месеца по-късно, тъй като зрението ми беше толкоз замъглено. "
Тя сподели, че пуска документалния филм „ с цел да помогне на хората, които са били на същия път като мен “, добавяйки: „ Исках да направя кино лентата непосредствено и да разкрия всичко за моите почитатели “.
Ловато е бил артист като дете в " Barney and Friends " и откри славата в Disney Channel като младеж. Тя взе участие в извънредно известната кино поредност Camp Rock, преди да стартира сполучлива солова музикална кариера.
Ловато издаде шест студийни албума и се яви като арбитър в американската версия на The X Factor. Нейните шлагери включват Sorry Not Sorry и Skyscraper, а тя оглавява английската ранглиста през май 2018 година със Solo.
На идващия месец тя издаде ария, озаглавена „ Sober ”, в която разкри: „ Вече не съм трезвена “. Предозирането идва седмици по-късно.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР