Деметриус Джонсън не е сигурен дали ще продължи своята кариера

...
Деметриус Джонсън не е сигурен дали ще продължи своята кариера
Коментари Харесай

Димитриъс Джонсън уплашен, че може да се появи COVID-22

Деметриус Джонсън не е сигурен дали ще продължи своята кариера в ММА. Бившия войник на UFC се състезава в ONE Championship, където предходната година завоюва шампионата в категория муха на организацията. 34-годишния американец трябваше да се бие против първенецът в категория муха Адриано Мораеш, само че борбата им пропадна поради COVID-19.

" Mighty Mouse " печели 17 от последните си 18 борби и съществено се тормози от ковид, който от COVID-19 може да се трансформира в COVID-22. Джонсън не се е бил към този момент повече от 1 година и се тормози, че обстановката с вируса може да го принуди да се отдръпна от ММА. Ето какво показа някогашния първенец на UFC преди MMA Junkie Radio:

" Надявам се, че няма да забележим COVID-22, който да ни връхлети. Никога не се знае. Бях подготвен да се удрям и имах билети за Индонезия, само че всичко това се случи и трябваше да заставам неактивен цяла година. Започнах да мисля за други неща, тъй като още един вирус и ще заличи цялата ти кариера. Казах си: " Ами в случай че в никакъв случай повече не се удрям поради COVID-19 "?

Може би в никакъв случай повече няма да се удрям. Всичко, което би трябвало да се случи е Коронавирус 2022 и завършек на предаванията онлайн. Всъщност COVID-19 не ме удари толкоз зле. Не се интересувах от борбите. Прекарвах време със фамилията и помагах на децата. Мога да съм подготвен за борба, в случай че съм здрав. Когато COVID-19 ни удари, тогава бях в режим пенсия, тъй като не знаех по кое време изобщо ще се удрям. "

" Mighty Mouse " е с връх 30-3-1 в ММА и завършва 17 от борбите си. Неговите 3 загуби идват със съдийски решения.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР