ДеМаркъс Казънс все пак може да се завърне в игра

...
ДеМаркъс Казънс все пак може да се завърне в игра
Коментари Харесай

Казънс все пак може и да играе този сезон

ДеМаркъс Казънс въпреки всичко може да се завърне в игра в границите на сезон 2019/2020. Бившият баскетболист на Сакраменто, Ню Орлиънс и Голдън Стейт подписа с Лос Анджелис Лейкърс през лятото, само че по-късно скъса кръстни връзки и това докара до интервенция, възобновяване от която не е по никакъв начин малко. Това е трета травма на Казънс, която го оставя отвън игра за дълъг интервал - през януари 2018 той скъса ахилес, а през април 2019 имаше раздран четириглав бедрен мускул.

“Не сме затворили тази врата. Просто би трябвало да изчакаме и да забележим. В такива обстановки, когато приказваме за дълго възобновяване, нещата не стават незабавно. Но изрично не сме изключили възможността”, разяснява Франк Вогъл, намеквайки, че в случай че Лейкърс стигнат до плейофите, не е невероятно Буги да влезе в ротацията му.

29-годишният Казънс, който е четирикратен участник в Мача на звездите, има общо 565 мача в постоянния сезон, а междинните му индикатори в тях са 21.2 точки, 10.9 битки и 3.2 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР