Делян Пеевски винаги е бил активен. Той е бил полезен

...
Делян Пеевски винаги е бил активен. Той е бил полезен
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Няма забрана Делян Пеевски да е лидер на ДПС, държавата е хаос и нестабилност

Делян Пеевски постоянно е бил деен. Той е бил потребен с неговата експертиза, работата с гласоподавателите, по съответни законопроекти. Няма възбрана да е водач на Движение за права и свободи. Вътре за Движение за права и свободи това не е настоящо. Това сподели водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по Българска национална телевизия.
Една оценка на специалистите за чумата е неналичието на съгласуваност. Имаше едно решение на този въпрос преди 10 години, когато имаше министерство, което да координира при бедствия и рецесии. ГЕРБ пристигнаха на власт и ги закриха. Тази съгласуваност е нужна за решение на рецесиите.

Другият въпрос- с НАП-ред пробиви имаше. Това е пробив в сигурността на страната. Важно е предварителната защита, с цел да не се случват такива случаи. Според прокуратурата има причинител, подстрекател и гарант. Нека да се срещнем с всички обстоятелства. Двамата вицепремиери, отговарящи за сигурността и електронното ръководство мълчат. И каква е реакцията и отговорността? Къде е казуса съгласно Дончев? Изтекоха едни милиарди за електронното ръководство на страната.

Още в самото началото на тази власт, ние казахме, че тя е нездравословна за България. Нямаме стратегически сътрудник нито в ляво, нито дясно. Липсват стратегически играчи, нито в ляво, нито в дясно. Призовавам от две години да работим за стратегия за икономическо развиване. Наблюдаваме непросветеност, липса на отговорно държание. Видяхме ярка класическа формулировка на популизъм. Скандали, ксенофобия, липса на сензитивност по тези тематики. Ние не сме абонирани да носим негативите на популизма на лявото и дясното. Държавата върви по инерция през последните 10 години. Има безпорядък, неустойчивост, неустановеност.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР