Делян Пеевски в момента се намира в Дубай, но не

...
Делян Пеевски в момента се намира в Дубай, но не
Коментари Харесай

Божков: Царят ми прати Пеевски. Той е в Дубай, но се избягваме

Делян Пеевски сега се намира в Дубай, само че не сме се срещали. Аз знам къде живее, той също знае аз къде пребивавам и евентуално се заобикаляме.
Това съобщи Васил Божков в предаването на Миролюба Бенатова " Алтернативата " по TV1.
" Пеевски го познавам от 2000-та година. Тогава ми го прати Царят. Беше с едно момче, което е наследник на Галя Дичева, не помня по какъв начин се споделяше. Тогава беше началник на младежкото Национална движение „Симеон Втори". Идваха за ръчичка да ги изучавам по какъв начин се прави бизнес и да ги финансирам като начало ", уточни Божков.
По думите му парите, които е давал на управници, не са корупция, а рекет. " Ако дойда и ти желая услуга и ти дам пари, това е корупция, само че при мен не беше по този начин, а беше рекет ", сподели той.
" Не съм се чувал с Бойко Рашков, не съм го съветвал или притискал да назначи за началник на кабинета си член на моята партия ", разяснява Божков в отговор на въпроса на Бенатова за члена на неговата партия Елена Павлова Фичерова- Караиванова. Тя беше назначена за шеф на кабинета на вътрешния министър от служебното държавно управление.
" В партията членуват интелигентни хора, всеки от които има своя визия за бъдещето си и за кариерата си. Не виждам нищо неприятно в това предопределение ", уточни Божков.
19-те обвинявания против мен отпаднаха, тъй че аз ще се върна в България, може да е по време на изборите, или след изборите, за какво да не се върна. Имам два паспорта, сподели още предприемачът.
Васил Божков отхвърли да е финансирал митингите, както и изборите. Дори на покровителите не съм плащал, акцентира той.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР