Делян Пеевски ще е водач на листата на ДПС в

...
Делян Пеевски ще е водач на листата на ДПС в
Коментари Харесай

Делян Пеевски води листите на ДПС във Велико Търново

Делян Пеевски ще е лидер на листата на Движение за права и свободи в град Велико Търново , а втори след него е Йордан Цонев. Това разгласи Гюнай Далаоолу, регионален ръководител на Движение за права и свободи - Велико Търново, заяви БГНЕС. Делян Славчев Пеевски е лидер на листата от 4 многомандатен регион .

" За нас като организация това е огромна чест. Той е номиниран от Великотърновския регионален съвет на регионално съвещание ", сподели Гюнай Далаоолу и напомни, че още преди няколко дни Пеевски е споделил, че има какво да приказва. " Той има доста какво да дава на България и на района ни. Това е господин Пеевски - човек с огромно сърце. Движение за права и свободи постоянно стои зад него ", акцентира Гюнай Далаоолу.

Той напомни, че през предходната година по време на пандемията Пеевски и Движение за права и свободи са създали доста дарения на локалните лечебни заведения, без да парадират с това.

Очакванията на Далаоолу са през цялата акция Делян Пеевски да бъде във Велико Търново, а самата акция да бъде доста положителна и открита. Най-голямата цел на Движението е да си върне мандата във Велико Търново. Целта е да се съберат 11 111 гласа .

Гюнай Далаоолу се оплака от дейностите на служебния вътрешен министър Бойко Рашков - членове и симпатизанти на Движение за права и свободи са " гонени като империалисти ", по думите му. " От това преследване не излезе нищо. Но аз бях репресиран като регионален ръководител. Моята къща беше обискирана, както и на доста общински ръководители. Всяваха боязън, това беше против Движение за права и свободи ", сподели Далаоолу.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР