Делян Пеевски прекарва по-голямата част от работното си време в

...
Делян Пеевски прекарва по-голямата част от работното си време в
Коментари Харесай

Къде живее Делян Пеевски?

Делян Пеевски прекарва по-голямата част от работното си време в Дубай, сочат полетни данни за последните три години, оповестени от уеб страницата „ Биволъ “. Днес във Върховен административен съд е планувано дело по тъжба на ГД-БОЕЦ за определяне дали депутатът от Движение за права и свободи действително живее в страната, каквито са условията към претендент евродепутатите, какъвто е той.
От оповестените данни за полетите на депутата се повдигат подозрения дали Пеевски действително живее в България по смисъла на изборния закон и има ли право да се кандидатира за европейските избори. От броят на пътуванията и интервалите, прекарвани от депутата отвън страната, по-скоро се вижда, че той действително не живее в страната.

Според разкритията Делян Пеевски попада с два паспорта в полетните листи на самолетната компания Emirates Airlines. Според нормативните благоприятни условия български жители имат по един паспорт, само че в качеството си на народен представител Пеевски има право и на дипломатически паспорт.

От оповестените описи с полети излиза наяве, че Пеевски постоянно се записва за един и същи полет и с двата си паспорта. Друга забавна процедура е да се резервират полети в един и същи ден до разнообразни летища, или полети в няколко следващи дни, като не е ясно за кой тъкмо полет е употребен билета и дали въобще е употребен. Вижда се още, че Пеевски лети най-вече през Виена, по-рядко от Милано. Има и полети от Цюрих и Лондон.

През 2018 година Пеевски няма противоположни полети от Дубай с Emirates, само че е допустимо да употребява друга компания. Очевидно е, че депутатът лети най-вече в работните дни на Народното събрание, където въобще не се вясва. Както всички знаят отсъствията му са по „ уважителни аргументи “ и той си получава заплатата. Какви са аргументите и кое им е уважителното може да каже вероятно Мустафа Карадайъ, който отхвърля да го направи, или ръководителят на Народно събрание Цвета Караянчева, която също мълчи по въпроса, неизвестно за какво.

Както знаете, нито КПКОНПИ, нито спецпрокуратурата ревизираха по какъв начин по този начин Пеевски си е купил чанта за над 10 бона в Дубай, или по какъв начин по този начин е спал в „ Бурдж ал-Араб “ за 6000 лева за нощ, платени с кредитна карта от КТБ.

Вижте полетите, оповестени от " Биволъ ".

Когато Делян Пеевски се е записал с двата си паспорта, полетите са маркирани със синьо. При полети в един и същи ден до разнообразни летища, или полети в няколко следващи дни в листата има маркиране в алено.

Полети през 2018 година

.
Полети през 2017 година

.
.

Полети през 2016 година

.
.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР