Делян Пеевски, председател на ПГ на ДПС, е изпратил сигнал

...
Делян Пеевски, председател на ПГ на ДПС, е изпратил сигнал
Коментари Харесай

Пеевски сигнализира МВР и ДАНС за работещ у нас екип на забранената в ЕС телевизия “Русия 1

Делян Пеевски, ръководител на ПГ на Движение за права и свободи, е изпратил сигнал до Министерство на вътрешните работи и ДАНС за определяне на това по какъв начин на територията на България е позволен да работи екип на неразрешената в Европейски Съюз телевизия " Русия 1 "

" Това, че в София демонстративно пропагандира екип на “Русия 1 ” е неприятен сигнал към евроатлантическите ни сътрудници. Настоявам за незабавни дейности ", разяснява Пеевски.

За качените в YouTube материали, снимани в центъра на София, сигнализираха някогашният дипломат на страната ни в Русия Илиян Василев и медийни изявления, показват от пресцентъра на Движение за права и свободи.

" Приемам като провокация към правовия ред и зачитането на европейските полезности и глобите против Русия, опцията екип на медия, неразрешена за лъчение на територията на Европейски Съюз, рупор на съветската военна машина, да излъчва от центъра на София ", се споделя в сигнала на Делян Пеевски.

Той припомня, че Русия е оповестила България за неприятелска страна, а преди два месеца Москва изгони кореспондента на БНР като отговор на изгонения от София сътрудник на " Российская газета ", махленски в шпионаж.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР