Делян Пеевски поздрави кабинета след вчерашните преговори.“Поздравявам правителството, че вчера

...
Делян Пеевски поздрави кабинета след вчерашните преговори.“Поздравявам правителството, че вчера
Коментари Харесай

Пеевски поздрави кабинета и поиска да види споразумението с протестиращите

Делян Пеевски поздрави кабинета след вчерашните договаряния.

“Поздравявам държавното управление, че през вчерашния ден се разбраха и доближиха до рационални решения и двете страни. Доколкото разбрахме министър-председателят Денков и финансовият министър би трябвало да подпишат документ с протестиращите. Нека да го забележим през днешния ден и ще го разясняваме ”, разяснява депутатът от Движение за права и свободи.

Той изясни, че коалиция с ГЕРБ и ПП-ДБ няма. “Стабилизиращата роля на Движение за права и свободи никой не я отхвърля, виждате Иванов и Борисов го споделиха. Всичко вършим, тъй като това е едно евроатлантическо държавно управление и това е вярното за България ”, съобщи Пеевски и разясни, че всичко е изчистено по тематиката с конституционните промени. “На 6 октомври ще е първо гласоподаване, декември ще бъдат идващите гласувания и измененията ще бъдат признати ”, добави Делян Пеевски, представен от БГНЕС.

Относно предлагането на Корнелия Нинова да се върне забраната за импорт от Украйна Пеевски разяснява, че всеки има правото да прави своя политика.

“ДПС каквото имаше да гласоподава, го направи към този момент ”, сподели още Пеевски.

Относно смяната на претендента на Движение за права и свободи за кмет на Кърджали след 20 години на поста, Пеевски акцентира, че постоянно би трябвало да има обновяване. “Благодаря на господин Азис за това, което е направил толкоз време, въпросът е новият кмет да надгражда. Втори проект в тази промяна няма ”, съобщи депутатът от Движение за права и свободи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР