Делян Пеевски на предизборна обиколка в Белица. Видеото в сайта

...
Делян Пеевски на предизборна обиколка в Белица. Видеото в сайта
Коментари Харесай

Към урните с няколко питиета и мутросъвети кои са ”правилните” кандидати

Делян Пеевски на предизборна обиколка в Белица. Видеото в уеб страницата на телевизия Канал 3 подканя да бъде отворено в деня за рамисъл, когато всяка пропаганда е неразрешена. Предупрежденията на ЦИК очевидно не се отнасят за всички.
В същия уебсайт се мъдрят и предизборни пропагандни текстове рекламиращи Пеевски. А на бас, че малкия екран на депутата-олигарх няма да бъде санкционирана за тези „ дребни “ провинения.

И една от патреотичните партии няма да бъде глобена, въпреки из страната да се организира нападателна акция на техен претендент в деня за размисъл. Нма да получим отговор и за произхода на парите щедро налети в пропагандата за него. Но пък и надали някой ще попита.

В Ловешкия, Благоевградския и Врачанския край, в някои селища - не на всички места - на 24 и 25 май емисари на огромна политическа партия раздават гратис водка и евтини мезета – почерпка, а не пропаганда, подчертават… Споменавам три района, тъй като оттова имам информация. Може и другаде да се ползва този " обществен " способ за приобщаване.

В Областни структури на Министерство на вътрешните работи не престават привикванията на деятели от опозиционни партии – парламентарни и извънпарламентарни. Предлогът е, че се прави инструктаж, само че в действителност се насочат предизвестия, внушения и „ тънки “ подмятания кои е редно да са „ верните “ спечелили на вота на 26 май.

Същата активност, единствено че на място, правят и мутри, представящи се за хора от екипа на прочут и спорен претендент за евродепутат. Те безогледно предизвестяват предприемачи и авторитетни хора в обитаемоте места, че е в техен интерес да обезпечат повече гласове за „ който би трябвало “. Мутрите намеквали дебело какво ще стане с тези, на които им хрумне да се оплачат в ЦИК или Министерство на вътрешните работи. И несъмнено сигнали и недоволства няма, въпреки локалните полицейски представители да са наясно със протичащото се.

От ЦИК, прокуратурата и Министерство на вътрешните работи както постоянно ще реагират, в случай че бъдат питани въобще: „ дайте доказателства “ и „ няма постъпили сигнали “. И ще са прави, тъй като са взети всички ограничения да няма сигнали и недоволства.

След неделя всички институции, отговарящи за изборите, ще рапортуват, че вотът е минал по разпоредбите и по-демократично гласоподаване не можем да си представим. Няма да има даже намек за мутрите и операциите. Щото не е гот да се излагаме пред чужденците. Траенето и замазването на свинщините „ градят “ имиджа на България.

Петър Николов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР