Делян Пеевски излага своите тези - единствено и само за

...
Делян Пеевски излага своите тези - единствено и само за
Коментари Харесай

Димитър Стоянов: Отляво на Кирил Петков стои Бойко Борисов, арестуван от Кирил Петков за корупция, отдясно - Пеевски, който е обвинен от самия Петков за корупционер

Делян Пеевски излага своите тези - само и единствено с цел да отбрани своите коалицииони сътрудници. Отляво на Кирил Петков стои Бойко Борисов, задържан от Кирил Петков за корупция, отдясно - Пеевски, който е упрекнат от сами Петков за корупционер ", разяснява Димитър Стоянов. Стоянов настоя всички сигнали към така наречен Пътя на Копринката да бъдат дадени на прокуратурата. Но не даде пояснения какво значат думите на Борисов  " Елементарните назначенияя под опеката на Радев минават в пликове ".

Не е имало оферта от сглобката към Радев. Това съобщи секретарят на президента Димитър Стоянов пред БТВ, коментирайки думите на вицепрезидента Йотова, че президентът е получавал оферта от сглобката.  " От началото на сглобката президентът не стана част от нея, въпреки че имаше такива предложения ", каза Йотова на 30 януари.  До този миг всички водачи на сглобката отхвърлиха казаното от вицепрезидента да е правилно.

„ Ако би трябвало да тълкувам думите на госпожа Йотова, бих споделил следното – да, предложение към Румен Радев имаше и то пристигна по време на самия запис. Офератата, която насочиха към президента, е да бъде британска кралица – да му бъдат орязани крилата и да му бъдат отнети всички привилегии, в това число и за назначение на хора в службите. Ако погледнете записа, това е програмата за ръководство на настоящето държавно управление, на сегашната сглобка. Ще видите в него, че Бойко Борисов е изпран, че Конституцията към този момент е изменена. Покана към президента Румен Радев няма – това, което споделих, е в закачлив звук. Той изрично изрази своя избор на съмнение по време на връчване на мандата вследствие на този запис “, посочи Димитър Стоянов.

Димитър Стоянов разяснява и политическия план " Трети март ". Той съобщи, че не е наясно дали ще има партия „ Трети март “ и в случай че възникне такава дали ще бъде президентска, или не.

Според него въпросът дали Весела Лечева, Крум Зарков и някогашните обществени министри ще бъдат лицата на такава опция – би трябвало да бъде насочен към тях.

„ Все още не виждам подобен план на хоризонта, може би би трябвало да го дискутираме, откакто се появи “, сподели Димитър Стоянов и добави, че до момента проруски партии не е виждал в България.

“Ако има подобен план, в неговите рамки ще се реши дали да работи с Делян Пеевски, а няма Делян Пеевски да взема решение ще работи с подобен план “, уточни още той.

Той попита къде са заплащанията по Плана за възобновяване и резистентност и добави, че ги няма, тъй като държавното управление не е свършило работата си.

" Делян Пеевски излага своите тези - само и единствено с цел да отбрани своите коалицииони сътрудници. Отляво на Кирил Петков стои Бойко Борисов, задържан от Кирил Петков за корупция, отдясно - Пеевски, който е упрекнат от сами Петков за корупционер ", разяснява Димитър Стоянов. 

Стоянов настоя всички сигнали към така наречен Пътя на Копринката да бъдат дадени на прокуратурата. Но не даде пояснения какво значат думите на Борисов  " Елементарните назначенияя под опеката на Радев минават в пликове ".

„ Нямам пояснение за последното ликвидиране у нас. Определено не е прелестно, само че демонстрира каква е обстановка в България – времената са размирни и очевидно човешкият живот не е скъп “, беше първият коментар  в „ Тази заран “ на Димитър Стоянов, секретар по сигурност и защита на президента.
 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР