Делян Добрев заяви, че ако това е войната“, за която

...
Делян Добрев заяви, че ако това е войната“, за която
Коментари Харесай

20 По Рихтер В Политиката! Най-Важният Човек Хвърли Оставка! Преди Малко Бойко Борисов Е

Делян Добрев съобщи, че в случай че това е „ войната “, за която президентът приказва, то той е първата жертва.

„ Успяха мен да окепазят бързо и елементарно. Излязох отговорен за всичко. С Данаил Кирилов съм съученик, в случай че търсите други връзки “, сподели той.

„ Преди половин час си подадох молбата за преустановяване на пълномощията. Благодаря на всички структури на ГЕРБ, на всички работодателски организации, общественици, всички които сътвориха фейсбук групи “, сподели Добрев, представен от " Фокус ".

По думите му тази необятна поддръжка е оценката за неговата работа.
Това е оценката, а не на Елена Йончева, безапелационен беше Добрев.

Той даде на Йончева 24 часа да извади имена, компании, групировки, кой какви пари е давал или да му се извини. Това не изключвало правосъдно дело против колежката му отляво. Но, най-малко да направи един честен акт, настоя той.

Срещу нас се води война с ченгеджийски похвати – с добре скалъпени дребни истини се прави ужасна картинка за да се срине човек, който в годините си е заслужил името, уточни още Делян Добрев. по думите му тази офанзива може да цели да прикрие неща, които се случват в страната – да вземем за пример обвиняването против Овчаров за " Мини Бобов дол ".

" Всички доста добре знаем какви са обвързаностите сред Румен Овчаров и Корнелия Нинова – Овчаров е менторът на Нинова, " гърбът " й в Българска социалистическа партия ", разяснява Добрев.

Делян Добрев разгласи след среща с премиера Бойко Борисов в неделя, че ще подаде оставка като народен представител и регионален координатор на ГЕРБ в Хасково поради кавги в общината. Скандалът бе наименуван от Българска социалистическа партия " Кумгейт ". Според изказванията на депутата от Българска социалистическа партия Елена Йончева родственици и другари на Добрев работят в общинската администрация.

Всички регионални структури на ГЕРБ и разнообразни нейни организации обаче излязоха с заявления, че поддържат Добрев и упорстват той да остане в политиката.

Оставката на Добрев ще бъде подложена на гласоподаване в пленарната зала още тази седмица, както по-рано сподели ръководителят на Народно събрание Димитър Главчев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР