Делян Добрев си държи на своето за ПП. Той заяви,

...
Добрев си държи

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Добрев си държи на своето: ПП са измамници с бели якички

Делян Добрев си държи на своето за Политическа партия. Той съобщи, че още преди три години ги е нарекъл „ измамници с бели якички “.

„ Доказаха, че съм прав с договорите за газа. Спряха директния контракт с „ Газпром “ и започнаха да купуват през медиатори с 30% надценка, съобщи той.

Днес ГЕРБ показват плана на съглашение за взаимно ръководство сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ до края на мандата на 49-ото Народно събрание. Исканията на ГЕРБ са за систематизиране на постовете в регулаторите и Министерския съвет на база тежестта на партията и броя на депутатите, които има в Народното събрание.

„ С 10 милиарда лв. финансираха режима на Путин, а Навални като умря, реваха като опечалени майки “

„ До края на предходната година в случай че не бяхме ние да ги спрем още щяхме да купуваме подобен съветски нефт. Те потвърждават, че съм прав с всеки минал ден. Върхът на цинизма е, че през днешния ден Денков щял да дава лекция за честността в ръководството. Представяте ли си? “, продължи реторично Добрев. „ Същият този Денков, който цяла година заплашва, че ще си подаде оставката в случай че ние спрем да купуваме съветски нефт. Същият този Денков, който дружно с Василев принудиха Европейска комисия да даде на България дерогация за пазаруване на съветски нефт. С 10 милиарда лв. финансираха режима на Путин. А Навални като умря, реваха като опечалени майки във фейсбук. Вижда им се краят, уповавам се той да е напълно близо. “

За Томислав Донечв ротацията в този тип е безсмислена

Да ви напомня какво се случи преди 9 месеца. Въпреки всичко ние дадохме живот на това държавно управление. Както сподели Деница тогава, то не беше натоварено с доверие. Нямаше особени упования. То имаше единствено време, което да употребява, с цел да сътвори доверие, малко повече доверие сред непартньорите. Време да свърши работа, да откупи бъдещето си с действителни резултати, осезаеми за хората. Скъпи другари, това време беше пропиляно. И най-същественият въпрос е:  Какво би трябвало да вършим, могат ли нещата да продължат по този начин? Единственото несъмнено е, че нещата не могат да продължат по този начин. Ние не можем да допуснем Министерския съвет да е нещо приблизително сред стажантска стратегия и туристическа организация “, съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев,.

Дончев изясни, че в случай че календара се върне 9 месеца обратно ще се види, че различен вид не е имало. Затова и ГЕРБ са създали нужната жертва.

„ Едно държавно управление се избира не с цел да съществува и да му се радваме, а с цел да дава резултати. Боя се, че като се изключи Мария различен с особени резултати не може да се похвали. Това не е най-големия проблем. Нито нападателната непросветеност, нито даже корупцията, нито неизчезналия инстикт за политическо принуждение. Най-големия проблем е разсъждението в категории верни и неправилни партии “, уточни Дончев.

Според планът отсега нататък съвет на обединението би трябвало да взема значимите решения. В съвета ще влязат водачите на ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България плюс тези на Съюз на демократичните сили и останалите партии от парламентарната група на Политическа партия.

“До момента няма механизъм за взимане на решения. Често Кирил Петков, без да е обсъждано, хвърля в пространството нещо, което му е хрумнало. Друг път, откакто сме прецизирали сякаш всичко, той отива при Лена и нещата се трансформират на 180 градуса ”, разясниха депутати от ГЕРБ, които са безапелационни, че без ясно написани правила ръководството не може да продължи.

Консултации сред всички участници във властта ще води до взимане на оперативните решения

След като Мария Габриел поеме ротационния пост на министър-председател, ГЕРБ ще носи политическа отговорност. Това няма да зависи от обстоятелството дали партията има или няма министри. Затова управлението счита, че е нужен логаритъм за взимане на решенията и написани цели за целия мандат.

От ПП-ДБ не са трансформирали позицията си от предходната седмица

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР