Делян Добрев разкри, че премиерът Николай Денков тичал с оставка

...
Делян Добрев разкри, че премиерът Николай Денков тичал с оставка
Коментари Харесай

Делян Добрев разкри: Денков тича с оставка в джоба

Делян Добрев разкри, че министър председателят Николай Денков тичал с оставка в джоба, станело ли дума за дерогацията на съветски нефт. Депутатът твърди, че държавното управление въпреки всичко поддържа Русия.

Председателят на Комисията по енергетика в Народното събрание народен представител от ГЕРБ-СДС няма информация да се продава рафинерията “Лукойл “

“Не съм чувал да се продава рафинерията. Кой ще желае да се раздели с бизнес, който му носи милиарди с помощта на дерогацията? Кой продава нещо, което прави по 3 милиарда на година. Няма причина “Литаксо ” да продава рафинерията, до момента в който към момента има дерогация ”, разяснява той пред bTV.

Добрев предлага дерогацията да бъде анулирана по-рано. Това предиздвикало Денков персонално да се обажда на Бойко Борисов и Делян Пеевски, плашейки ги с оставка. Премиерът стигнал и до Десислава Атанасова с молба да приказва с Делян Добрев, а тя му отвърнала да го потърси персонално, тъй като е “неконтролируем ”.

“Всеки път, когато се подхване дерогацията на съветски нефт, министър председателят акад. Николай Денков предизвестява, че ще си подаде оставката ”, посочи Добрев. “Те двамата са поели ангажимент да има някакъв кабинет и да го крепят. Аз в никакъв случай не съм подкрепял това държавно управление. Те двамата виждат огромната картина, а аз виждам “Лукойл ”, тъй като това ми е работата. ”

Добрев посочи още, че Европейската комисия проверява договорката с “Боташ ” от няколко месеца.

“От началото на ръководството на “Продължаваме смяната ” “Булгаргаз ” е в неприятно финансово положение и има риск да банкрутира ”, предизвести Делян Добрев.

Според него по-големият проблем е, че частни компании, спонсорират “Продължаваме смяната ” и държавните енергийни компании са на път да банкрутират

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР