Делян Добрев подпука Асен Василев с кратка подигравка за пътуването

...
Делян Добрев подпука Асен Василев с кратка подигравка за пътуването
Коментари Харесай

Делян Добрев подпука Кокорчо: В САЩ – като някой турист от Африка! За негово сведение – такива има и в моловете в София

Делян Добрев подпука Асен Василев с къса насмешка за пътуването му до Съединени американски щати. „ Асен Василев опитва очила за виртуална действителност като някой екскурзиант от Африка. За негово сведение – такива има и в моловете в София, няма потребност да троши държавни пари за цяла седмица в Съединени американски щати. “ Това написа някогашният енергиен министър в този момент народен представител от групата на ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

 

SafeNews разгласява поста му във Facebook без редакторска интервенция:

 

Гледам фотосите от визитата на кабинета в Щатите. По-всичко наподобява, че си направиха готина екскурзия, на държавни разходи в шоурумите на МЕТА, TESLA и други Няма неприятно, но да си вземат отпуска и да си заплащат сами като елементарни туристи.
На фотографията: Асен Василев опитва очила за виртуална действителност като някой екскурзиант от Африка. За негово сведение – такива има и в моловете в София, няма потребност да троши държавни пари за цяла седмица в Съединени американски щати.

 

 

 

Както SafeNews писа, pрез втория ден от визитата си във Вашингтон министърът на финансите Асен Василев посети основната квартира на НАСА.

Той се срещна с админа на организацията Бил Нелсън, на който връчи покана да посети България от името на държавното управление. Ръководителят на НАСА удостовери, че ще пристигна на аудиенция у нас през октомври тази година.

На срещата Василев и Нелсън разискаха опциите за задълбочаване на научното съдействие сред страната ни и НАСА.

„ България има компании, технологии и галактически обичаи, които могат да бъдат извънредно потребни, ” уточни финансовият министър.

Той напомни, че през ноември 2023 година страната ни се причисли към съглашението “Артемида ”. Тази стратегия на НАСА, в която вземат участие 34 държавни управления, работи за връщане на индивида на Луната и разширение на галактическите проучвания на Марс и други галактически обекти.

Бил Нелсън показа, че чака с неспокойствие да посети София наесен.

Той подари на финансовия министър Асен Василев изображение на известното селфи, което галактическият уред „ Орион “ си е направил през 2022 година „ Орион “ също е част от програмата „ Артемида “.

Бил Нелсън управлява НАСА от май 2021 година В дългогодишната си кариера като конгресмен и сенатор той е създател на серия закони, свързани с науката и космоса.

Считан е за един от водачите на националната галактическа стратегия на Съединени американски щати, покровител на битката с изменението на климата и покровител на стратегии за образование в региона на високите технологии.

 

 

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР