Делян Добрев е най-уникалният случай в българския парламентаризъм – депутат

...
Делян Добрев е най-уникалният случай в българския парламентаризъм – депутат
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Делян Добрев e незаконен депутат

Делян Добрев е най-уникалният случай в българския парламентаризъм – народен представител в оставка. Той си подаде оставката, Конституционният съд сподели ясно, че тази оставка би трябвало да бъде призната, след което той се вкопчи в Народното събрание и в този момент стои противозаконен народен представител.

Това разгласи водачът на Атака Волен Сидеров пред Нова телевизия. Той разяснява концепцията на Делян Добрев, че „ хипотетично „ Атака ” може да бъде заместена от Воля.

„ Като какъв се изрича? Ако е от името на ГЕРБ, управлението на ГЕРБ да удостовери неговите думи. Ако се изрича независимо, то тогава би трябвало да напусне Народното събрание, той няма право да се изрича за нещо, което е подписано като съдружно съглашение. А той размества партии. Не знам какво го движи този младеж. Ръководството на ГЕРБ би трябвало да вземе отношение ”, съобщи Сидеров.

„ Изобщо не ме интересува какво счита Делян Добрев, той не е фактор ”, акцентира Сидеров.

Лидерът на „ Атака ” даде за образец Истанбулската спогодба, която хората на Сидеров изрично отхвърлят. „ Ръководството на ГЕРБ си беше подготвило гласоподаване, което даже без нашите гласове, тази спогодба да мине. Слава Богу водачът на ГЕРБ осъзна, че това не е добре за тях ”, разяснява Сидеров.

Относно разногласията с сътрудниците за Народния съд, Банско, самолетите за военните, Сидеров съобщи, че той им насочва „ дружеска рецензия ”. „ Аз доста съм патил в политиката и по тази причина съм задължен да им показвам на сътрудниците си изкушенията и заплахите. Аз играя ролята на този, който ги насочва към същинските неща. В политиката би трябвало да правиш правилните неща, тъй като хората другояче ще те заплюят ", разяснява Сидеров. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР