"Делян Добрев е най-уникалният случай в българския парламентализъм. Той е

...
"Делян Добрев е най-уникалният случай в българския парламентализъм. Той е
Коментари Харесай

Волен Сидеров гневен: Делян Добрев e незаконен депутат! Вкопчил се е в парламента. Да си ходи!

"Делян Добрев е най-уникалният случай в българския парламентализъм. Той е народен представител в оставка. Вкопчил се е в Народното събрание и стои там като противозаконен народен представител. Конституционният съд ясно се произнесе по проблема му ", съобщи в ефира на "Нова телевизия " водачът на "Атака " и ръководител на ПГ на "Обединени патриоти " Волен Сидеров. Той бе посетител в утринния блок на малкия екран във връзка на изявлението на депутата от ГЕРБ Делян Добрев от предходната седмица, че "Атака " могат да бъдат сменени.
"Той просто би трябвало да напусне Народното събрание и няма право да се изрича. Как може да размества партии в съдружното съглашение. Не знам какво го движи този младеж, само че управлението на ГЕРБ би трябвало да вземе ограничения. Ще приказваме с тях ", сподели патриотът. "Мисля, че когато направя една такава забележка, има резултат ", вметна Сидеров.
"Не ме интересува какво счита Делян Добрев, той за мен не е фактор ", добави Сидеров. "Категорично съм срещу Истанбулската спогодба. След като се обявихме изрично против Истанбулската спогодба, от ГЕРБ се приготвиха да ни заместят. Това са игрички, които Цветан Цветанов би трябвало да изясни.
После стана ясно, че Марешки и групата му биха я подкрепили. Ръководството на парламентарната група на ГЕРБ си беше подготвила гласоподаване, в което тази спогодба щеше да мине. Това приказва доста, само че се веселя, че се отхвърлиха ", съобщи Сидеров.
"Аз доста съм патил в политиката и по тази причина би трябвало да показвам на сътрудниците си изкушенията и заплахите. Аз играя ролята на този, който ги насочва към същинските неща. В политиката би трябвало да правиш правилните неща, тъй като хората другояче ще те заплюят ", сподели той и добави, че желае да прави потребни неща за хората.
Радвам се, че обществото се разсънва и става непримиримо по някои тематики. Не би трябвало да позволяваме и ние компромис с властта.
Цветанов, в случай че се беше посъветвал с мен, щях да му кажа, че тематиката за Народния съд не би трябвало да се вкарва в Народното събрание. Това е тематика, която няма еднопосочна оценка. Все отново беше потребен урок ", сподели той.
"Следващите избори са за евроизборите. Там не би трябвало да сме разграничени. Хората така и така не обичат да гласоподават на тези избори. Тогава няма да имаме късмет. "Атака " се е явявала три пъти независимо на избори, това не ни тормози, само че "Обединени патриоти " не трябва да се разпада, безапелационен е Сидеров. Ако се явим по настрана ще имаме по-нисък % и хората ще си кажат "Ето, те се разпадат и срутват ".
Не би трябвало да мислим по какъв начин по настрана, а по какъв начин при всички условия, макар разликите в характерите, да бъдем дружно ", счита водачът на "Атака ".
Ще приготвя смяна в закона за блокираща квота от 34% поради договорката за ЧЕЗ. Подготвям го това с сътрудници от "Атака ", ще го внесем и ще забележим по какъв начин реагират всички ", сподели той и оцени работата на подалия оставка министър на енергетиката: "Теменужка трябваше да каже за какво подава оставка и какви са й причините. Смяната на един министър не би трябвало да става драма.
Ако не вършим нещата, за които сме определени, ще бъдем завършени. Народът е безмилостен. Трябва да се правят верните неща, тези, които са потребни за хората, посочи водачът на "Атака ".
Във властта доста бързо можеш да се забравиш. Аз не повеждам борби, просто напомням това, сподели той, изтъквайки, че като най-опитен и патил и препатил в политиката е задължен да поучава сътрудниците си в ръководещата коалиция.
Аз върша дружеска рецензия. Ако Цветанов се беше посъветвал с мен, щях да му кажа, че в тематиката за Народния съд не би трябвало да се влиза - това е мочурище, в което можеш да затънеш.
По мотив на концепцията на премиера Борисов да се строи АЕЦ "Белене " като общоевропейски план, Сидеров разяснява, че сега има удобно за България геостратегическо разбъркване. Проектът беше спрян, тъй като таки ни посъветваха едни приятели и другарки от Съединени американски щати, които пристигнаха тук, напомни водачът на "Атака ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР