Делян Добрев: Ако кажат махате Делян Добрев, за да подкрепим

...
Делян Добрев: Ако кажат махате Делян Добрев, за да подкрепим
Коментари Харесай

Делян Добрев: Ако кажат „махате Делян Добрев, за да подкрепим кабинета“, ще се оттегля

Делян Добрев: Ако кажат „ махате Делян Добрев, с цел да подкрепим кабинета “, ще се отдръпва

Ако кажат махате Делян Добрев, с цел да подкрепим кабинета, ще си потегли. Това съобщи по БТВ самият Добрев, който е номиниран за министър на енергетиката в държавното управление с министър председател Росен Желязков.

„ Това е същински кабинет, който на следващия ден, в случай че мине в пленарна зала, може да се окажем камикадзета. Защото ще бъдем определени с малко болшинство без да знаем какъв ни е хоризонтът. Тоест, ние сме се съгласили да бъдем министри, да работим на оптимално високи обороти, само че без да знаем какъв брой време ще бъдем министри. “, добави Добрев.

„ Ако кажат „ махате Делян Добрев, с цел да подкрепим кабинета “, ще си потегли. Ако Венко Сабрутев изиска, правя отстъпка незабавно, сподели Добрев.

„ България се намира в невъзможност и виновните народни представители считам, че би трябвало да поддържат кабинета, както ние сме се съгласили да сме камикадзета.

Ние, първата партия, в предния мандат подкрепихме втората. Сега ПП/ДБ са трети с 11% зад нас и не желаят да ни подкрепят… призоваваме ги да постъпят отговорно.

Според него обаче, без значение какъв брой е хоризонтът на това държавно управление, ще свърши добра работа.

Добрев е безапелационен, че ГЕРБ няма отношение към решението на служебния кабинет да постави регионални шефове на Движение за права и свободи в някои области. Питайте Главчев, сподели депутатът от ГЕРБ.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР