Деля хората на две – хора, които имат чувство за

...
Деля хората на две – хора, които имат чувство за
Коментари Харесай

Тончо Токмакчиев: Проблемите в човечеството идват от хора, които нямат чувство за хумор

Деля хората на две – хора, които имат възприятие за комизъм и такива, които нямат. Това сподели в предаването " Добър ден, България " на Радио " Фокус " българският артист Тончо Токмакчиев. Според него, проблемите в човечеството идват от хора, които нямат чувство за комизъм. Ако не бяха тези хора, бихме избегнали доста трагични събития. Проблемите стартират поради концепциите на някоя такава личност без възприятие за комизъм, с големи комплекси. Такава персона е Путин, който сътвори един от най-безсмислените и огромни конфликти за последните 200 години. Всичко това е под булото на някакви огромни хрумвания за избавения. А в действителност е една голяма безсмислена трагедия и принуждение. Това не може да бъде оправдано по никакъв метод. Това е комплекс на един малък, тесногръд и лишен от комизъм човек ", счита Тончо Токмакчиев.

В отговор на въпрос елементарно ли е да си комедиант в България, той сподели, че това определение не е тъкмо и наименованието от време на време има двузначно значение. Затова се усеща по-скоро артист, а " комедианти могат да се нарекат българските политици ".

" Да разсмиваш и забавляваш зрителите не е елементарно, само че е доста значимо. Няма елементарно изкуство. Ако човек има отговорно отношение към това, което прави, то не е елементарно ", сподели Токмакчиев.

Днешният имен ден той ще прекара в фамилна среда. 

Новата година е посрещнал с работа - на 31 е бил в Доминикана, а на 1-ви към този момент е пътувал за Чикаго, където е провел срещи с българи. Това, че той работи, когато хората честват, Токмакчиев приема за нещо естествено и към този момент е привикнал. 

И през тази година срещите с българи в чужбина ще продължат. Ще пътува за Канада и Щатите още веднъж. 

На 5 март има зрелище с Камен Воденичаров и Георги Мамалев в Дъблин.

" За мен постоянно тези срещи са извънредно приятни и вдъхновяващи. С неспокойствие чакам и вторият тур от това американско турне ", сподели артистът.

В същото това време не престават и срещите му с българската аудитория на локална почва. Участва в няколко постановки в България. Подготвя и концертен шоуспектакъл, с присъединяване на Камен Воденичаров и други негови другари и сътрудници.

Тази година Тончо Токмакчиев е юбиляр, става на 60-сет години на 2 май.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР