Делтапланеристът Стайко Иванов от Кърджали, който излежава осемгодишна присъда за

...
Делтапланеристът Стайко Иванов от Кърджали, който излежава осемгодишна присъда за
Коментари Харесай

Пореден екшън: Пребиха пандизчия в най-страшния български затвор

Делтапланеристът Стайко Иванов от Кърджали, който излежава осемгодишна присъда за ликвидиране в Пазарджишкия затвор, в неделя е бил пребит от съкилийници, написа "Марица Пазарджик ". Той лежи в лечебницата на тъмничното заведение с комоцио.

Опасявал се, че нападението е поръчково и в случай че се върне в килията си, ще бъде погубен. Приятелите на мъжа за следващ път упорстват той да бъде изведен от „ най-страшния български затвор “, както дефинират Пазарджишкия поради многото рецидивисти с тежки закононарушения.

Информацията беше доказана от Министерството на правораздаването. След наше питане оттова оповестиха, че в неделя, на 15 април, Иванов е алармирал постовия надзорник за нападението. Разказал, че е обичай от съкилийници. Веднага е заведен в стационара, където му е оказана лекарска помощ. По негово гледище следва да бъде освидетелстван и от външно болнично заведение. Едва тогава може да се каже дали е тежко потърпевш и какви са нанесените контузии, разясни Сашка Андрекова от пресцентъра на Правосъдното министерство, написа ПИК. Тя увери, че отговорните ще понесат отговорността си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР