Делта вариантът на коронавируса мога да кажа е по-смъртоносен при

...
Делта вариантът на коронавируса мога да кажа е по-смъртоносен при
Коментари Харесай

Делта коронавирусът е по-смъртоносен за неваксинирани - лично мнение на проф. Радка Аргирова

" Делта разновидността на ковид мога да кажа е по-смъртоносен при неимунизираните ". Има в този вид разновидност освен в S-протеина, само че и в друга негова част. Това съобщи вирусологът проф. Радка Аргирова.

Тя категорично акцентира, че в случай че почувстваме признаци, би трябвало да търсим мигновено здравна помощ, а не да има самолечение. По нейни думи, хората всеобщо идват в болница в такова положение, че би трябвало мигновено да влизат в реанимация. Проф. Аргирова е безапелационна - в случай че си инфектиран с Делта и заболяването тръгне на зле, това става доста бързо, в границите на ден-два след първичната демонстрация на признаци.
Руски микробиолог: Ето какво равнище на антителата защищава от Делта разновидността на COVID-19
Ниво на антителата от 300 интернационалните единици (BAU) е задоволително за отбрана против Делта разновидността на ковид. Това заяви директоръ...

Пред bTV проф. Аргирова беше безапелационна, че с имунизация си осигуряваш 150 BAU (най-известната мерна единица) антитела т.е. границата, при която можете да си вземете документ след преболедуване, в случай че не сте в системата и вършиме единствено тест за антитела.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР