Делта вариантът на коронавируса е по-смъртоносен при неваксинираните. Това коментира

...
Делта вариантът на коронавируса е по-смъртоносен при неваксинираните. Това коментира
Коментари Харесай

Проф. Радка Аргирова: Делта вариантът на коронавируса е по-смъртоносен при неваксинираните

" Делта " разновидността на ковид е по-смъртоносен при неимунизираните. Това разяснява проф. Радка Аргирова пред бТВ. Имунологът добави, че " пробив на имунизацията " значи тежко заболяване от COVID-19 след имунизация с летален край, а не зараза по принцип.

" Аз имам няколко пояснения за високата смъртност. Този вирус е извънредно нападателен. Има една разновидност в централната му част, която обуславя тази настъпателност. Отделно - пациентите доста късно търсят лекарска помощ ", разяснява Аргирова.

По думите ѝ нормално пациентите стигат до доктор откакто към този момент имат пневмония и зной, и се настаняват непосредствено в реанимациите на лечебните заведения.

Според Аргирова цената от 150 BAU/ml за съществуването на антитела е задоволителна отбрана, като направи конкретизиране, че имунитет на всеки човек е безусловно самостоятелен.

" Вчера при мен дойде човек с 6000 BAU, аз по-висока цифра не съм виждала ", даде образец Аргирова.

Тя добави, че документът за имунизация на европейско равнище евентуално ще бъде утвърден до един месец поради по-бавните процедури. " Спорният въпрос е не дали да ги има тези документи, а какви да са изискванията ", сподели Аргирова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР