Delta Planet Mall Варна, най-големият нов търговски и развлекателен център

...
Delta Planet Mall Варна, най-големият нов търговски и развлекателен център
Коментари Харесай

Още подробности за новия мол във Варна, ще осигури над 600 нови работни места

Delta Planet Mall Варна, най-големият нов търговски и развлекателен център в България, е подготвен за разкриване. Голямото събитие ще се състои на 28 март 2019 година, оповестиха за Varna24.bg от управата на комерсиалния център.

С новата си идея и привлекателни условия, Delta Planet Mall реализира претовареност 88,3% четири месеца преди откриването си. За първи път марки като Pinko, Desigual, Ralph Lauren, Marco Polo, Cropp, Sinsay, Mango, Sport Depot, Billa, Cinema City, Domino`s и доста други влизат в търговски център във Варна.

Международните марки Reserved и Mohito отварят с най-новите и най-големите си концепции в България. Delta Planet Mall ще има най-голямото Cinema City отвън София с 12 зали и единствената във Варна 4DX кино зала. Детският Galaxy център, най-големият магазин за детски играчки Comsed, както и най-голямата батут зона във Варна откриват в Delta Planet Mall. За първи път Starbucks и Costa отварят порти в търговски център в града.

Delta Planet Mall ще се основава на относително новата идея при моловете в България ритейлтейнмънт - композиция от извършване на покупки, интерактивен съвременен интериор и просторни интегрирани развлекателни зони (над 4 000 м2), което ще ускори цялостното преживяване на потребителя в комерсиалния център и ще усили времето за прелестен престой.

" Ние се оприличаваме като израз на новия жанр на града - освен в подтекста на неповторимия микс от извършване на покупки и занимания, който ще предложим, само че и като идея, създадена в отговор на  множеството нови инфраструктурни и положителни микроикономически трендове във Варна и североизточния район. " - сподели Алекс Линчев, Asset Manager на Delta Real Estate Bulgaria и Mall Manager на Delta Planet Mall Варна.

Delta Planet Mall е с обща комерсиална повърхност 40 000 м2 и е ситуиран на четири търговски равнища, две от които партерни, последващи естествената денивелация на терена. Заема позицията на втори по величина търговски център отвън София и на максимален новооткриващ се мол в България. Delta Planet Mall ще разполага с три подземни равнища с 1300 места за паркиране и голям брой първокласни улеснения.

Зад вложенията в Delta Planet Mall стоят сръбската компания Delta Real Estate, част от Delta Holding, и известната в страната ни АП Инвест. Първата компания е един от най-големите вложители на Балканите. Тя е измежду водачите в региона на недвижими парцели с активност в четири страни от района. Delta Real Estate има в портфолиото си осъществени планове на молове с общо 250 000 м2 отдаваема повърхност и още 600 000 м2 в развой на създаване или идни да бъдат пуснати в деяние. Сред към този момент настоящите са двата обекта на комерсиалния център Delta City в Белград и Подгорица, а измежду идните – молове от веригата Delta Planet в Белград, Баня Лука и Ниш. " Нашият първокачествен и умел екип работи върху основаването на неповторим план, за който всеки ще приказва " – показа Зорана Ждрале Бурлич, изпълнителен шеф на Delta Real Estate. Вторият вложител, АП Инвест, е благосъстоятелност на двамата български бизнесмени Ангел Ангелов и Петър Дудоленски, които имат необятен набор от вложения в областта на недвижимите парцели, опазването на здравето, селското стопанство и търговията. Те са едни от дребното български специалисти с извънредно богат опит в развиването и ръководството на молове като първия търговски център от огромен мащаб - Mall Sofia, и Mall Plovdiv.

Проектът Delta Planet Mall е огромен – и за Варна, и за България. Инвестицията се прави оценка за над 120 млн. евро. Осигурява над 600 нови работни места, както във компаниите, опериращи на територията на комерсиалния център, по този начин в обвързваните с тях подизпълнители и снабдители. Местоположението на Delta Planet Mall е Варна, кръстовището на бул. " Сливница " и " Република ", в регион, характеризиращ се с най-голяма централизация на ново строителство в града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР