Делото за стрелба в двора на пловдивско училище заради момиче

...
Делото за стрелба в двора на пловдивско училище заради момиче
Коментари Харесай

Стрелбата в двора на пловдивско училище - заради Симона

Делото за пукотевица в двора на пловдивско учебно заведение поради момиче беше отсрочено за 25 февруари поради карантиниран с Covid-19 юрист, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Съдебна зала №3 на Районния съд се оказа тясна да побере всички призовани  очевидци и движимости лица. Тук беше и девойката, поради която е станала разправията - Симона. Непосредствено преди съвещанието обаче подсъдимият Михаил Дели-Славов отдръпна пълномощното на втория си юрист и остана без професионална отбрана. Това бе повода ход на делото да не се дава. Следващият път ще бъдат разпитани петима очевидци. Седмината движимости лица пък ще бъдат призовани да показват експертизите си на по-късен стадий.

Михаил е упрекнат за това, че на 09.04.2017 година по хулигански подбуди е предизвикал на Иван Чирпанлиев лека телесна щета, изразяваща се в едно сляпо завършващо огнестрелно пострадване с входна рана в околоочната слепоочна област в лявата лицева половина. Инцидентът е станал късно вечерта на 09.04.2017г. в двора на учебно заведение " Стоян Михайловски " в Пловдив, след скандал за момиче.

Подсъдимият и потърпевшият се уговорили в обществената мрежа къде и по кое време да се срещнат, с цел да изгладят спора сред тях, извикали и свои другари. В двора на учебното заведение обаче потърпевшият отишъл самичък, не се стигнало до физическа разпра и даже потърпевшият се отказал да обяснява връзките си с подсъдимия. Когато Иван си тръгвал от местопроизшествието, подсъдимият извадил газовия револвер и, по думите на очевидци, създал няколко изстрела, един от които уцелил слепоочието съперника му.

На подсъдимия е повдигнато и второ закононарушение, за това, че на същата дата 09.04.2017 година е държал огнестрелно оръжие – 1 брой модифициран револвер " Зораки “ 917 В, диаметър 9 мм и муниции за огнестрелно оръжие – 3 броя саморъчно доработени патрони /снарядени с железни сачми с диаметър 4,5 мм./, общоприети пистолетни шумови диаметър 9х22 мм., без да има за това съответно позволение.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР