Делото за жестокото убийство на 20-месечната Ани, задушена от майка

...
Делото за жестокото убийство на 20-месечната Ани, задушена от майка
Коментари Харесай

Съдът подхваща майка, задушила бебе с чорап

Делото за жестокото ликвидиране на 20-месечната Ани, задушена от майка си Гергана Благоева с чорап, стигна до съда. Окръжна прокуратура-Пловдив внесе обвинителния акт против дамата, която ще дава отговор за ликвидиране, осъществено по изключително непосилен за детето метод. Най-тежкото наказване, което детеубийцата може да получи, е пожизнен затвор без подмяна.   

Трупчето на дребното дете беше открит от инцидентен минувач в градинка в Стамболийски на 17 юли м. година Той незабавно се обадил на телефон 112. Гергана бързо беше хваната и стана ясно, че е умъртвила детето на 16 юли, след което е изхвърлила тялото му.

Жената се ядосала, тъй като бебето плачело, и го пребила  жестоко. След това натъпкала в устата му чорап. От залавянето си 18-годишната жена, която има и друго дете, е в ареста.

Тя направи няколко опита да излезе на независимост, като твърдеше, че в действителност е правила масаж на детето, което имало предходно белодробно заболяване и проблеми с дишането. С това Гергана се опита да изясни контузиите по тялото му. Съдебномедицинските експертизи обаче не потвърдиха версията. 

Когато Гергана се яви в съда за мярката си за неотклонение, стана ясно, че е татуирала на ръката си името на момиченцето.  

Предстои насрочване на дата за старт на процеса.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР