Делото за дребно хулиганство срещу Жени Калканджиева ще се гледа

...
Делото за дребно хулиганство срещу Жени Калканджиева ще се гледа
Коментари Харесай

Отложиха делото срещу Жени Калканджиева за дребно хулиганство

Делото за дребно безчинство против Жени Калканджиева ще се гледа всъщност на 25 юни. Това реши през днешния ден Районният съд в София. Магистратите желаеха да бъдат разпитани всички очевидци, участвали на бурната нощ сред Мис България и съседите й. Прокуратурата през днешния ден повдигна обвинявания на Калканджиева и тя бе освободена от ареста. В правосъдна зала отрекла съвсем всичко, което се случи в нощта точно на Гергьовден, съобщава Glas.bg.

Снощи Евгения Калканджиева бе арестувана от служители на реда на Шесто районно управление (на МВР) поради съседски скандал. В ареста с нея бе отведен и синът й, който по-късно близки на фамилията са прибрали при тях. Две седмици по-рано брачният партньор на „ Мис България-1995 “ –Стефан Манов-Тачо, преби комшия и също бе арестуван. В момента Тачо е на независимост с гаранция от 5000 лв.. Жени Калканджиева непринудено приказва за спора сред нея и съседите й пред екипа ни, минути преди да бъде арестувана от полицията. Тя изясни, че не вижда проблем да хвърля яйца през терасата си по коли, паркирани пред кооперацията, в която живее. Не вижда и проблем, мъжът й Тачо да нанася побой на комшия.



Как се стигна до арест? „ Около 19.00 часа Евгения слезе на нашия етаж и изсипа някакви хартийки пред вратата и стартира да блъска ида наскърбява извън. Отворихме вратата да забележим какъв е казуса този път. Като излязохме, тя стартира да удря мама, да я наскърбява, и да приказва за татко ми, който е умрял преди 8 години. Извикахме полиция, затворихме се в колата да сме надалеч от нея. Извикахме и кола за спешна помощ, тъй като мама не беше добре. “, описа Маги Захариева. Спорът не завършва и се стига до това служителите на реда от Шесто Ру два пъти да ревизират какво се случва в кооперацията в квартал „

Съвсем друга е версията на Жени Калканджиева. „ Едни хора желаят да ме употребяват за пари. Изгоних мъжа ми, от две седмици го няма. Няма да напусна! Искам това да го знае целият български народ. Ние не сме зли хора! Няма да се изнеса! Криза е и нямам пари! Тачо е платил 5 000 лв. за гаранция и 2 000лева за юрист. Ние сме просто същински хора! “, изясни пред Glas.bg Калканджиева.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР