Делото в Районен съд – Варна приключи с постигнато и

...
Делото в Районен съд – Варна приключи с постигнато и
Коментари Харесай

Глоба за мъж, шофирал с прекратена регистрация и с фалшиви регистрационни табели

 Делото в Районен съд – Варна завърши с реализирано и утвърдено в правосъдна зала съглашение, оповестиха от институцията. За всяко от действията – ръководство на моторно транспортно средство, нерегистрирано по планувания от закона ред, както и за потребление на табели, неиздадени от съответните органи, бяха избрани обособени санкции. 36-годишният обвиняем би трябвало да изтърпи общо наказване в размер на най-тежкото от тях - санкция в размер на 700 лв..

Случаят е от 5 август 2018 година При инспекция от автопатрул в град Игнатиево, подсъдимият е засечен да ръководи автомобил със служебно прекъсната регистрация и конфискувани регистрационни табели, заради осъществено преди време нарушаване от лидера и влезнала в действие насилствена административна мярка за краткотрайно преустановяване за период от 12 месеца. Тогава се открива още, че лидерът кара лекия автомобил с сложени пластмасови табели, които съгласно експертизата не са същински и не са направени по съответния ред

Постигнатото в правосъдна зала съглашение е дефинитивно и влиза в действие незабавно. В тежест на подсъдимия са направените по делото разходи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР