Делото срещу транссъществото Емили Тротинетката, Чеченеца и Куката, които са

...
Делото срещу транссъществото Емили Тротинетката, Чеченеца и Куката, които са
Коментари Харесай

Обявиха за общонационално издирване бившата на Тротинетката

Делото против транссъществото Емили Тротинетката, Чеченеца и Куката, които са упрекнати в непочтено държание, не започва през днешния ден, заяви Plovdiv24.bg. Трите спорни персони са упрекнати за това, че на обществено място унижиха и водиха на каишка момче със специфични потребности.

Причините за отлагането бяха две, а точно недоброто здравословно положение на Емили Тротинетката и невъзможността да бъде открита основна свидетелка - Елизабет Зарева. Припомняме, че тя

беше в тристранна връзка с Емили и гаджето ѝ Тихомир.

В началото на съвещанието юрист Райчева даде молба на съда, от която стана ясно, че по телефона е била известена от Емили Йорданова за невъзможността ѝ да пътува и да се яви през днешния ден. Подсъдимата е поискала процесът да бъде отсрочен за друга дата, тъй като желае персонално да участва и да чуе разпита на очевидци и движимости лица.

Представителят на държавното обвиняване счете, че е редно ход на делото да не бъде даден през днешния ден. Той пожела при идващото съвещание Емили да показа доказателства за влошеното си здраве посредством медицински формален документ.

Свидетелката Елизабет Зарева отново стана мотив за полемика. Тя не се яви в залата. Съдията показа, че органите на реда са се срещнали с майка ѝ, която е прецизирала, че от една година Зарева живее във Варна. Тя не отговоря на посочения телефон за връзка и остава неоткриваема.

Прокурорът пожела свидетелката да бъде оповестена за общонационално издирване и да бъде уточнен точният ѝ адрес и местоположение.

Съдия Узунов реши, че към момента тази стъпка не е нужна и подреди да бъде изработен още един опит за намирането ѝ посредством мобилен номер или адрес.

Елизабет Зарева е извънредно значима за процеса, тъй като на 3 април 2023 е била в мола с подсъдимите. Към оня миг тя е била част от " любовната триада " дружно с Емили и гаджето ѝ Тихомир. Известно време по-късно връзките сред триото охладняха и даже стигнаха до кавги в народен ефир в предаването " Съдебен спор ".

Делото беше отсрочено и планувано за 11 април от 9:30 часа.

 

 
 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР