Делото срещу Кристиан Николов за пътния инцидент, при който загина

...
Делото срещу Кристиан Николов за пътния инцидент, при който загина
Коментари Харесай

Отложиха делото за смъртта на Милен Цветков за 20 декември

Делото против Кристиан Николов за пътния случай, при който почина журналистът Милен Цветков, ще продължи на 20 декември . Това заяви Нова телевизия.

Причината е, че е належащо време, с цел да се изяснят условия и обстоятелства по случая. Един от юристите на Николов, Константин Симеонов изясни, че първоначално е било декларирано, че Кристиан е употребявал избрани субстанции и би трябвало да се откри до каква степен те имат отношение към наркотичните субстанции, открити в организма му.

По делото е известно, че при произшествието, като се изключи че е карал с по-висока скорост от разрешеното, Николов е бил под въздействие на опиати, измежду които и веществото тетрахидроканабинол. От разпитите по делото до момента е известно, че той е употребявал специфична паста, поръчана от чужбина, в която се съдържа тази съставна част.
 Съдът отхвърли да пусне Кристиан Николов под парична гаранция
Съдът отхвърли да пусне Кристиан Николов под парична гаранция

Обвиняемият за гибелта на Милен Цветков остава под домакински арест с електронна гривна

Припомняме, в края на февруари тази година делото за злополуката, в която почина Милен Цветков, стартира всъщност, като Именно тя свидетелства, че на първо време Кристиян Николов е е оказал първа помощ и по всякакъв начин се е опитал да бъде потребен. Тя също по този начин отхвърли Николов да е употребявал опиати, а отбраната на Кристиян пред публицисти след съвещанието изрече и тезата, че наркотичните субстанции в кръвта му

Сред експертизите от следствието е и кръвен разбор, който Освен това Кристиан е на приближаващото кръстовище, където е изчаквал аления светофар Милен Цветков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР