Делото срещу Анита Мейзер продължава да се проточва, а миската

...
Делото срещу Анита Мейзер продължава да се проточва, а миската
Коментари Харесай

Анита Мейзер съвсем истеряса, връщат я в Сливенския

Делото против Анита Мейзер продължава да се проточва, а миската е на ръба на силите си , разбра HotArena .

Скандалната миска е упрекната в непредумишленото ликвидиране на приятеля си Николай. Мейзер от повече от година търка наровете в Сливенския затвор. Преди няколко месеца делото стига до заключителен стадий с присъда от три години. Защитата, обаче, я обори и изиска преразглеждане. А в този момент процесът се бави като че ли преднамерено и тъгата на Анита става непоносима с всеки минал ден зад решетките.

Адвокатът на силиконката като че ли бойкотирал последното съвещание на Варненския съд заявявайки, че не се е срещнал с документите от предходното. Така магистратите се принудиха да отсрочат съобщаването на окончателната присъда за октомври. А Анита отиде в съда с концепцията, че цялата затворническа сага за нея е прикюлчила и ще чуе оправдателната присъда. Дори преди да я откарат към Варна е декларирала на съкилийнчиките си, че й се вижда краят на тъгата.

Разбира се, с това съумяла да ги подразни, както и с много неуместното и ненавеременно стягане на багажа. А щом чула, че се връща зад решетките на най-гадния женски затвор, Анита Мехзер безусловно изпаднала в нервност и почнала да се влачи по коридорите на правосъдната палата. Тя умолявала съдията да не я връща още веднъж в Сливенския затвор, само че това не било по волята на представителя на закона.

Това, от което най-вече се тормози силиконката е, че към този момент е свършила всички пари и няма да може да си заплаща такса " успокоение " зад решетките . А следователно е абонирана за всякакъв тормоз, зверства и гаври. Мейзер е банкрутирала тотално поради разноските за юрист, които към този момент са десетки хиляди. А изгода никаква, написа " България през днешния ден ".

Единственото утешение за Анита на този стадий е, че май ще се размине с обвиняването за рушвет на служител на реда . Причината е, че няма доказателства под формата на пари. само че едва ли тази мисъл грее изключително скандалната ВИП затворничка...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР