Дело за нападение и нанасяне на телесни повреди срещу ММА

...
Дело за нападение и нанасяне на телесни повреди срещу ММА
Коментари Харесай

Пропадна делото за насилие срещу Макгрегър

Дело за нахлуване и нанасяне на телесни повреди против ММА звездата Конър Макгрегър няма да има. Според ирландския вестник „ Индипендънт “ дамата, която упрекна боеца, е отдръпнала настояванията си. Саманта Мърфи повдигна обвинявания против Макгрегър, като твърдеше, че суперзвездата на UFC я е нападнал на яхтата му по време на празненството за рождения му ден през юли 2022 година. 

Мърфи обвини боеца, че я е ритнал в корема, след което я удрял. Той заплашил да я хвърли зад битка. Ирландският първенец изрично отхвърли обвиняванията.

Според отчетите, Мърфи също твърди, че е била принудена да скочи зад борда и в последна сметка е била избавена от транспортен съд на Червения кръст. Тя към този момент е отдръпнала обвиняванията си. Нейният юрист Алваро Бласко осведоми медиите, че е подадено уведомление за преустановяване, и че клиентът му желае да приключи делото. Критиците на Макгрегър, които следяха от близко случая, свързват решението на Мърфи с случай в Ирландия, където автомобилът на дамата беше запален.

Нападение в дома и също беше осъществено след опита за палеж. Не е ясно дали дамата е получила обезщетение от Макгрегър, или просто се опасява за живота си след вниманието, което притегли. В момента някогашният двоен първенец се намира в Лас Вегас. Той взе участие в фотосите на 31-вия сезон на The Ultimate Fighter, където е треньор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР