Дело за грабеж на 95-годишен човек срещу рецидивист с много

...
Дело за грабеж на 95-годишен човек срещу рецидивист с много
Коментари Харесай

Дело срещу рецидивист, ограбил 95-годишен, започна съдът в Монтана

Дело за обир на 95-годишен човек против рецидивист с доста присъди стартира в Окръжният съд в Монтана, оповестиха от Съдебната палата в града.

На 9 септември 2020 година А.П. /31 г./ нападнал на улицата пред дома му в село Василовци Г.Я. /95 г./, който таман си бил взел пенсията и се прибирал. Младият мъж нанесъл удари на възрастния човек в лицето, извил му ръката и го съборил на земята. След това претърсил облеклата му, взел портмонето с 400 лв. и избягал. Случаен очевидец на грабежа повикал полиция и кола за спешна помощ и оказал първа помощ на потърпевшия дядо. Малко по-късно причинителят бил арестуван, а при претършуване на дома му парите били открити под камък на двора. Първоначално А.П. отричал за грабежа, само че след това направил цялостни признания.

А.П. е излежал няколко присъди за обири, побой и други закононарушения, като е излязъл от пандиза на 13 август 2020 година - по-малко от месец преди закононарушението. Делото против него ще се води по член 199 от Наказателен кодекс, прецизираха от Съдебната палата в Монтана.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР