Делничният ефир на TV7 ще стане още по-красив и полезен

...
Делничният ефир на TV7 ще стане още по-красив и полезен
Коментари Харесай

Звезден екип се събира в „Усещане за жена”

Делничният ефир на TV7 ще стане още по-красив и потребен за феновете от 23 септември. С новия ефирен сезон започва и чисто новото женско предаване „ Усещане за жена ”, продукция на!no frame media. За първи път в народен ефир феновете ще получат най-интересните тематики непосредствено от тесни експерти във всяка област.

Водещ на амбициозния план е актрисата Гергана Стоянова, която до момента беше шеф на кабинета на министъра на културата Петър Стоянович.

“Усещане за жена ” ще завладее ефира след по-малко от две седмици. Цели два часа и половина, всеки делник от 10 до 12:30 часа, феновете ще гледат най-интересните изявленията с известни персони и най-полезните препоръки. Структурата на предаването е неповторима, с цел да може да сложи акцент върху всички тематики, които вълнуват българката.

Гергана Стоянова е главният водещ на „ Усещане за жена ”, като всеки ден от седмицата към нея ще се причислява по един ко-водещ. Помощниците й ще бъдат тесни експерти в региона на рубриката, която водят и в същото време известни и обичани лица. В екипа на „ Усещане за жена ” гордо се подреждат най-хубавият готвач в страната, взел участие с огромни телевизионни формати и любим на домакините. Сред ко-водещите са още известна спортистка, международна шампионка по художествена гимнастика; брачната половинка на известен проектант и тяхната щерка, приключила фешън дизайн в Милано; дама, която приказва на „ ти ” с елита и най-известната лекарка в различната медицина.

Гергана Стоянова приключва актьорско майсторство за трагичен спектакъл в НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов ” при проф. Надежда Сейкова и доцент Илия Добрев. Играе в театрите в Перник и Пазарджик, а по-късно и в частен спектакъл „ Барбуков ” и в „ Сълза и смях ”.  Последните й огромни функции в киното са във филмите „ Шивачки ” и „ Миграцията на паламуда ”, както и в сериала на Нова тв „ Отплата ”.

Става фаворитка на феновете още с първото си телевизионно предизвикателство – предаването „ Знаете ли български ” по Българска национална телевизия. През годините е била водеща на „ Свят за двама ” (БНТ), шоуто за просвета и изкуство „ Иначе ” (bTV), стилното „ Огледала ” (Pro.bg), „ Малки истории ”(БНТ). А през миналия ефирен сезон направи своя културна графа в предиобедния блок на БНТ1 „ Денят от близко с Мария ”.

Преди да оглави кабинета на министъра на културата Петър Стоянович, Гергана осъществя като шеф продукция един от най-успешните планове на Българска национална телевизия – историческия сериал „ Недадените ”.

От 2007 година е шеф на продуцентска къща „ Иначе ”, продуцент на музикални и рекламни видеоклипове, документални филми, радиоклипове и планове за телевизионна и кино продукция.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР