Делничните вечери ще се превърнат в празник на знанието от

...
Делничните вечери ще се превърнат в празник на знанието от
Коментари Харесай

Голямото преследване стартира на 5 септември по NOVA

Делничните вечери ще се трансфорат в празник на знанието от 5 септември с най-новото предаване на NOVA – „ Голямото гонене “. От понеделник до петък в 18:00 ч. емблематичният водещ Ники Кънчев ще показва най-големите мозъци в България, а към него ще се причисли А тимът на знанието – четирима професионални „ преследвачи “.

“Очаква ни една игра от ново потомство. Модерният вид на тези игри на знанието бяха въведени от NOVA, с което можем да се гордеем. Сега следва още по-голяма гражданска война с „ Голямото гонене “ – с изключение на участници ще има и „ преследвачи “, а студиото е в действителност галактическо “, показа Ники Кънчев в „ “.
 Дама Пика
Членовете на елитния тим от най-знаещите хора в България са Миглена Драганова, Любомир Братоев, Пламен Младенов и Мартин Иванов. Всеки от тях разполага с безспорни познания в голям брой разнообразни посоки, необятен набор от разностранни ползи, забележителна обща просвета и голям брой достижения.
 Мъдрецът
Знанието е метод на живот за „ преследвачите “, а главната им цел в „ Голямото гонене “ ще бъде да предизвикат обществото да мисли и да се обърне към себеусъвършенстването. За да нареждат своите присъщи черти, те ще са разпознаваеми като дамата с изострен разум, която ще носи неприятен шанс на незнаещите участници –,, за който незнанието ще бъде неприемливо,, който ще бъде подготвен да напише слаба оценка на неподготвените играчи и, който ще провокира на двубой всеки, осмелил се да хвърли ръкавица на знанието.
 Черният рицар
„ Истинският тест е, когато участниците се изправят против преследвачите в директна борба. Те ще санкционират всяка неточност и всяко неведение. Предстои ни да забележим едно ново предизвикателство за мозъка от 5 септември по NOVA “, добавя Ники Кънчев.

От понеделник до петък в 18:00 ч. участниците в телевизионната игра „ Голямото гонене “ ще би трябвало да показват своите познания, като отговорят на въпроси, чиито брой може да доближи до 210 единствено в едно предаване. При всяка опция „ преследвачите “ ще пробват да спрат състезателите по пътя им към успеха и паричната премия. Сумата, която играчите могат да завоюват, е неограничена и зависи само от техните познания и храброст да поемат опасности.
 Професорът
Не пропускайте „ Голямото преследване” всяка делнична вечер от 5 септември по NOVA!

Повече информация може да откриете във на предаването.

Информация за „ Голямото гонене “

„ Голямото гонене “ (The Chase) е телевизионна игра по автентично основан формат на английския ефирен колос ITV. В нея участниците се състезават против професионален „ преследвач “, който има за цел нито един от играчите да не завоюва паричната премия. Първият водещ в историята на шоуто е световноизвестният Брадли Уолш, който стои в основата на феноменалния триумф на формата съгласно критиците. За първи път шоуто се излъчва през 2009 година и през октомври 2012 година съумява да надмине по рейтинг най-гледаната телевизионна игра – Pointless, която се излъчва в същия часови пояс по BBC ONE. През 2021 година шоуто се трансформира в най-гледаната стратегия на ITV с над 5 милиона фенове.

Досега интернационалната версия на шоуто е осъществена в над 15 страни, измежду които Съединени американски щати, Австралия, Китай, Германия, Испания, Чехия, Словения, Кипър, Хърватска, Сърбия, Гърция, Израел. „ Голямото гонене “ печели премията TV GUIDE AWARD, премията на Британската телевизионна академия през 2018 година и други

Информация за Нова Броудкастинг Груп

Нова Броудкастинг Груп e една от най-големите мултиплатформени медийни и софтуерни компании в България, част от Юнайтед Медия, член на водещия телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа Юнайтед Груп. Нова Броудкастинг Груп се развива извънредно динамично и предлага на клиентите и сътрудниците си огромно многообразие от телевизионни канали, радио станции, цифрови платформи, уеб страници и печатни медии. Политематичният ефирен канал NOVA е модернист в програмирането и пионер в налагането на доста интернационалните формати у нас. Подкрепата на българските филми и сериали се трансформира в запазена марка на компанията. „ NOVA поддържа българските филми “ е дълготрайна тактика за развиване на качествени кино продукции на всички платформи – телевизия, кино, интернет. Следвайки най-високите стандарти, спортните канали и платформи на Нова Броудкастинг Груп оферират достъп на феновете и онлайн потребителите до едни от най-атрактивните шампионати в света. Първият премиум заплатен състезателен пакет на пазара DIEMA XTRA обезпечава богато спортно наличие в общо 4 канала: DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2, DIEMA SPORT 3 и TRACE SPORT STARS, а абонаментната стрийминг платформа PLAY DIEMA XTRA подсигурява безграничен достъп до каналите онлайн и в HD качество.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР