Dell Technologies (NYSE:DELL) обяви, че най-големият технологичен форум на компанията

...
Dell Technologies (NYSE:DELL) обяви, че най-големият технологичен форум на компанията
Коментари Харесай

Dell Tech Forum обяви, че най-големият технологичен форум ще се проведе в София

Dell Technologies (NYSE:DELL) разгласи, че най-големият софтуерен конгрес на компанията ще се организира в София на 25 октомври под името „ Реална промяна “. Ежегодната среща на Dell е гратис еднодневно събитие, което ще разкрие мощта на седемте софтуерни екипа на Dell, събрани на едно място. Участниците могат да обменят информация с хора от сферата, да поддържат връзка с водачи на знанието и да открият по какъв начин действителната промяна може да бъде създавана всеки ден.



Лектори

Експерти от цяла Европа идват на форума, с цел да показват новаторските софтуерни решения на Dell и да отговорят на въпросите на участниците. Основен преподавател по време на софтуерния конгрес DELL е Сербан Зирнован, старши шеф GCN на Dell Technologies за Централна и Източна Европа. „ Свидетели сме на повратен миг в историята на технологиите.

Валутата на утрешния ден не е пари, скъпоценни камъни или притежанието на земя – валутата са данните. Компаниите, които очертаят IT пейзажа си по този начин, че да се пригодят към притока на данни, ще бъдат тези, които ще си основат безапелационно конкурентно преимущество. “, показа той. Г-н Зирнован е приключил Политехническия университет в Букурещ и Военния институт за противовъздушна защита в Брашов, Румъния.

Други лектори, водачи в региона на софтуерните решения на Dell EMC Европа, са Александър Антик, шеф по продажбите на Dell Technologies за Адриатика и България; Калин Димчев, управител за България на Microsoft; Младен Кривокуца, старши управител на VMware за Адриатика и България, и други Също по този начин приветственото слово към присъстващите ще бъде отправено от Петър Иванов, изпълнителен шеф в AmCham България.

Програма на форума

Участниците ще имат опция да вземат присъединяване в 6 съществени сесии и 10 софтуерни презентации. Някои от профилираните сесии ще се проведат от компании, част от Dell Technolgies, като VMware и Microsoft.

Като част от програмата компанията ще бъде хазаин на сесия на тематика „ Жените в софтуерния свят “ - време, което ще бъде отделено за нетуъркинг и шерване на опит, където както дамите, по този начин и мъжете ще бъдат еднообразно приветствани за присъединяване.

Друг фокус на тематичните сесии ще бъде портфолиото за отбрана на данните на Dell Technologies – облачно основани, софтуерно дефинирани и VMware интегрирани.

Събитието ще изследва и цялостното портфолио на Dell Technologies от периферията, през опорната мрежа до облака. Друга сесия ще отрази къде се намира новата граница в обединеното работно пространство и ще показа Dell Technologies Unified Workspace.

Специално внимание ще бъде обърнато на новаторските благоприятни условия на DELL EMC PowerEdge сървърите и мрежовите решения PowerSwitch, както и на облачните технологии на Dell. Основен фокус ще бъде хвърлен и върху повишението на продуктивността на чиновниците.

По време на форума ще се показа продуктовото портфолио за предпазване и ръководство на данни на Dell EMC.

В заключителната сесия ще се прегледа обединеното работно пространство и модерното му ръководство. Чрез събирането под един покрив на водещите водачи на знанието в промишлеността, стратегическите сътрудници и клиентите, форумът ще показа идната софтуерна гражданска война.

Технологичният конгрес на Dell се управлява от световните спонсори Intel и Microsoft и се поддържа от водещи софтуерни спонсори. Dell Technologies дава опция да се открие по какъв начин бъдещето може да бъде завършено и оказва помощ на участниците да продължат решително напред в своето цифрово пътешестване.

Dell Technologies е международен водач в региона на осведомителните технологии, създавайки новаторски решения в цифровата епоха. Иновативните технологии на компанията трансформират цифровата промяна в действителност.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР