Dell EMC пуска на пазара Dell EMC PowerEdge MX, най-новата

...
Dell EMC пуска на пазара Dell EMC PowerEdge MX, най-новата
Коментари Харесай

Dell EMC пуска на пазара новия PowerEdge MX


Dell EMC пуска на пазара Dell EMC PowerEdge MX, най-новата висококачествена модулна инфраструктура, проектирана да реализира необятна гама от функционалности и да прави голям размер от работа. PowerEdge MX предлага първата модулна инфраструктура, която елементарно да се приспособява към бъдещите софтуерни нововъведения в сектора. Уникалната кинетична конструкция на PowerEdge MX има по-висока оперативна скорост и прави по-широк набор от задания.

„ Макар да не могат да бъдат отречени множеството преимущества на новите технологии като изкуствения разсъдък, IoT и софтуерното предпазване на данни, то техните работен размер и систематични условия мъчно могат да бъдат планувани и това съставлява компликация за IT отделите по целия свят “ показа Ашли Горакпурвала, президент и общоприет управител на Dell EMC Server and Infrastructure Systems. “PowerEdge MX употребява модулен метод, с цел да реализира по допустимо най-гъвкавия метод изчисляването, съхранението и събирането на данни, с цел да могат потребителите да усъвършенстват по-лесно своите запаси и по едно и също време с това да се допрян до най-новите трендове в сървърните технологии “.

Дизайнът на PowerEdge MX се състои от новаторско шаси, което свързва хранилищата за данни с с останалата част от инфраструктурата посредством специфична I/O материя.

PowerEdge MX има най-съвременните софтуерни технологии, което му разрешава да реализира чудесна композиция от плътна виртуализация, софтуерно основани предпазване и търсене на информация, изкуствен интелект и огромни по размер планове. Проектиран да поддържа новите NVMe драйвъри и съгласуваност от 25 GbE, PowerEdge MX дава опция на потребителите да контролират изчислителната и съхраняваща конфигурации съгласно личните си желания и също по този начин да се възползват от дисаграгираните запаси, с цел да реагират допустимо най-бързо и дейно на евентуални проблеми. От своя странаадаптивната хардуерна конструкция разрешава рационално и ефикасно систематизиране на ресурсите по време на работа, като по този метод се реализира допустимо минимум натоварване на цялостната система.

Кинетичната конструкция на PowerEdge MX е присъща с това, че липсва междинна повърхност, като това дава опция за поддържането на разнообразни видове софтуерни нововъведения в региона на процесорите, съхранението на данни и свързаността сред съставените елементи, които ще навлязат на пазара в идващите години. Липсата на междинна повърхност също по този начин разрешава инсталирането на ъпгрейди без това да наруши по никакъв метод първичната оперативна конструкция. Благодарение на това в бъдеще PowerEdge MX ще може да поддържа изцяло десагрегирани съставни елементи.

Потребителите ще имат опция да нaстройват PowerEdge MX чрез няколко новаторски съставния елемент:

Новото шаси Dell EMC PowerEdge MX7000 предлага солидна основа за хардуера, поддържайки няколко генерации процесорни сървъри посредством огромна система за удължение на виталния цикъл и повсеместен интерфейс за всички съставни елементи, позволявайки съсредоточаването върху работния развой за сметка на техническата поддръжка. Шасито има 8 ниши, предопределени за запазване на данни от друг вид.

Dell EMC PowerEdge MX740c и MX840 Compute sleds – драйвъри с по 2 и 4 „ гнезда “, предлагащи висококачествено действие и богата гама от варианти, в това число и драйвъри NVMe. Едноредовият MX740c и двуредовият MX840c действат взаимно с всички процесори от серията Intel Xeon с потенциал до 6 TB памет. MX740c е единственият едноредов сървър с две гнезда на пазара, който може да помести в себе си до шест 6,25 см драйвъри NVMe, SAS или SATA. MX840c може да помести до 8 драйвъра.

Dell EMC MX5016s Storage sled – компактен комплект от MX сървъри, съдържащ 16 SAS харддиск драйвъра, с оптимален потенциал от седем MX5016s гнезда в MX шасито и до 112 драйвъра за предпазване на данни. Всеки от тези драйвъри може да бъде обвързван с един или повече сървъри, като по този метод данните биват оптимално разпределени и се реализира отмерено натоварване на системата.

Превключвателни модули Dell EMC PowerEdge MX и Fibre Channel – новите превключвателни модули, пригодени за конфигурации с няколко шасита правят автоматизирани процеси за топографска съгласуемост, качествена действеност и авторегенерация взаимно с интерфейса на PowerEdge MX – първата модулна инфраструктура, осигуряваща 25Gpbs Ethernet и 32Gpbs съгласуваност с модула Fibre Channel. Комбинирани със 100 GbE и 32G връзки, потрeбителите могат да чакат 55% намаление на превключващата инертност.

PowerEdge MX действа с помощта на многопластова система, включваща още Dell EMC OpenManage Enterprise – Modular Edition, който обезпечава работата на основни функционалности на сървърното шаси. Чрез тази технология потребителите ще могат да ръководят всички съставни елементи на PowerEdge MX на няколко шасита по едно и също време, както и да получават достъп до сървърите посредством специфичното мобилно приложение на Dell EMC OpenManage и новата функционалност Quick Sync 2. OpenManage Enterprise предлага също ръководство посредством специфичен интерфейс.

С гъвкавия PowerEdge MX от Dell EMC вършат сериозна крачка към новото потомство технологии, насочени към софтуерна резултатност и улеснение за потребителите. Услугите, предлагани от новия артикул, включват още ProSupportPlus, предлагаща денонощна помощ при възможни проблеми, както и директна връзка с инженерите на ProSupportPlus и особено обозначен софтуерен сервизен управител, осигуряващ висококачествено обслужване.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР