Делио Роси има една основна дилема около състава преди предстоящата

Делио Роси има една основна дилема около състава преди предстоящата ...

Роси избира един от трима за мястото на Цветкович.


Делио Роси има една основна дилема около състава преди предстоящата полуфинална среща от турнира за Купата на България срещу „червените“. Травмата на Милош Цветкович усложни ситацията в Левски преди важния мач срещу ЦСКА, който е утре на Националния стадион от 18,30 часа.

И Левски Лукойл застава зад "сините" в реванша

Вариантите пред Делио Роси са три. Най-пробваната опция е Роман Прохазка. Словакът е играл като десен бек, макар че е признавал, че не е почитател на тази позиция.

Друга опция е юношата Ивайло Найденов, който има шест мача от началото на сезона именно на този пост. Роси преквалифицира Найденов като десен бек, но не го пусна срещу Верея и се стигна до контузията на Милош Цветкович.

Третият вариант е Афонсо Фигейредо, който е ляв защитник, но би могъл да се пусне и от дясната страна на отбраната. В случай, че Роси избере Найденов или Афонсо, то тогава Роман Прохазка ще играе в халфовата линия. Ако той бъде предпочетен за бранител, в средата на терена ще действа един измежду Жорди Гомес или Васил Панайотов.

Реваншът между Левски и ЦСКА е в сряда (25-и април) от 18,30 часа, като можете да го проследите минута по минута в Gong.bg, в пряко предаване по DIEMA SPORT, онлайн на GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA, а също и на честотите на Дарик радио.

Източник: gong.bg