Делио Роси има една основна дилема около състава преди предстоящата

...
Делио Роси има една основна дилема около състава преди предстоящата
Коментари Харесай

Роси избира един от трима за мястото на Цветкович

Делио Роси има една съществена алтернатива към състава преди идната полуфинална среща от шампионата за Купата на България против „ алените “. Травмата на Милош Цветкович усложни ситацията в Левски преди значимия мач против ЦСКА, който е на следващия ден на Националния стадион от 18,30 часа.

И Левски Лукойл застава зад "сините " в реванша

Вариантите пред Делио Роси са три. Най-пробваната алтернатива е Роман Прохазка. Словакът е играл като десен бек, въпреки че е признавал, че не е обожател на тази позиция.

Друга алтернатива е юношата Ивайло Найденов, който има шест мача от началото на сезона точно на този пост. Роси преквалифицира Найденов като десен бек, само че не го пусна против Верея и се стигна до травмата на Милош Цветкович.

Третият вид е Афонсо Фигейредо, който е ляв бранител, само че би могъл да се пусне и от дясната страна на защитата. В случай, че Роси избере Найденов или Афонсо, то тогава Роман Прохазка ще играе в халфовата линия. Ако той бъде предпочетен за защитник, в средата на терена ще работи един всред Жорди Гомес или Васил Панайотов.

Реваншът сред Левски и ЦСКА е в сряда (25-и април) от 18,30 часа, като можете да го наблюдавате минута по минута в Gong.bg , в директно предаване по DIEMA SPORT , онлайн на GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA , а също и на честотите на Дарик радио .
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР