Делегация от Батуми, водена от посланика на Република Грузия у

...
Делегация от Батуми, водена от посланика на Република Грузия у
Коментари Харесай

Делегация от Грузия е на посещение в Бургас

Делегация от Батуми, водена от посланика на Република Грузия у нас Н. Пр. Тамара Лилуашвили, е на посещаване в Бургас. Двата града са побратимени и обменят опит в разнообразни сфери на публичния и стопански живот. Споразумението за побратимяване е подписано през 2009 година, само че през юни тази година кметовете на двата града подписаха нов документ за подновяването му и задълбочаване на другарските взаимоотношения.

Делегацията от грузинската страна, в чийто състав участват заместник-кметове на Батуми, се срещна с кмета. По време на диалозите сред двете страни се разискаха тематики, свързани с развиването на туризма и опциите за създаване и осъществяване на взаимни планове.

Кметът срещна своите сътрудници с капацитета на Бургас като морска и културна дестинация и опциите за реализиране на общи начинания за привличането на туристи. Той показа някои от предпочитаните планове за Бургас, измежду които построяването на нова съвременна детска болница, и съобщи цялостна подготвеност за съдействие сред двете страни.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР