Делегация на партия Атака, предвождана от лидера Волен Сидеров, бе

...
Делегация на партия Атака, предвождана от лидера Волен Сидеров, бе
Коментари Харесай

Сидеров отведе делегация на "Атака" в Москва часове преди евровота

Делегация на партия " Атака ", предвождана от водача Волен Сидеров, бе в Москва в сряда на среща с управлението на ръководещата партия " Единна Русия ". Новината бе обявена на уеб страницата на съветската партия като работна среща с " Атака ", застъпваща се за анулация на антируските наказания ".

Разговорите са водени в централата на " Единна Русия " с Андрей Климов, който е в управлението на Генералния съвет на партията и е зам.-председател на комисията по външна политика в горната камара на Народното събрание. " Съвместната работа ще разреши да установим дълготрайни и взаимно преференциални връзки сред " Единна Русия " и " Атака ", отбелязва той. Според него партията на Сидеров " играе основна роля в обществено-политическия живот на България ".

Климов бе в България преди седмици - около отбелязването на 9 май, честван в Русия като Ден на успеха и завършек на Втората международна война в Европа. Тогава той се срещна в София с управлението на " Коалиция за България ", образувана за евроизборите и съгласно последни данни на социолозите, измъкваща част от симпатизантите на Българска социалистическа партия. Климов се срещна с водача на АБВ Румен Петков и с някогашния президент Георги Първанов, който дефинира диалозите като израз на стратегическо партньорство и разгласи АБВ за " антивоенната мощ " в България, противопоставяща се на " разполагане на нови въоръжения на българска територия " и срещу въвличането на страната ни против Русия.

След това Климов бе признат от вицепрезидента Илиана Йотова и ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева.

На диалозите с " Атака " двете страни са разискали конткретни дейности за създаване на съдействие, което е " единствено първият етап от взаимната ни работа ". " Убеден съм, че след евроизборите ще имаме повече време за продължение на контактите ", споделя още Климов.

Сидеров е представен да акцентира, че " в България няма нито една друга партия, която по този начин отчетливо да приказва за нуждата от скорошна анулация на незаконните и опровержителен ина устава на Организация на обединените нации наказания - позиция, която ще отстоява претендентът от нашата партия за евроизборите, при положение, че го изберат ".

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (454)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР