Делегатите на извънредното национално събрание на ПП ГЕРб освободиха Цветан

...
Делегатите на извънредното национално събрание на ПП ГЕРб освободиха Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов беше освободен официално от всички ръководни постове в ГЕРБ

Делегатите на изключителното национално заседание на Политическа партия ГЕРб освободиха Цветан Цветанов от поста зам.-председател на партията и от поста член на Изпълнителната комисия на партията.

Малко по-късно той съобщи пред публицисти, че работи за основаване на център с евроатлантическа активност на тематика " Сигурност ". 

На въпроса по какъв начин ще работи за ГЕРБ като редови член, той съобщи: " Аз към този момент работя от 17-и, само че в ГЕРБ и не за ГЕРБ. За ГЕРБ може да работи всеки един член и симпатизант и всеки един, който желае да гласоподава ", добавя NOVA. „ Плановете са ми да бъда по-често със фамилията си, тъй като през тези години отсъствах доста “, сподели още Цветанов, представен от Агенция " Фокус ". 

Цветанов благодари на медиите, че в по-голямата си част отразяват обективно събитията. Попитан дали в последния месец е провеждал диалози с премиера Борисов, той сподели: „ Да, чували сме се. Няма нищо неизяснено. Има просто заявление, което аз съм си подал и трябваше да се насрочи Национално заседание, с цел да може да се гласоподават всички оставки - както моята, по този начин и на госпожа Бъчварова. Да се създадат всички промени в Устава, в организационната част, в която няма да вземам участие, няма да давам отговор за предизборните щабове и няма да вземам участие в тях. Мисля, че когато отминат съответните избори, може да се съпоставя “, сподели още Цветанов.

Попитан дали е бил „ приготвен “, той отговори: „ Дайте да не си приказваме за " приготвен " или не. Важното е, че всичко мина много по-цивилизовано, в сравнение с някои са очаквали и би трябвало да ви кажа, че аз съм предан човек и постоянно оценявам хората, с които съм работил “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР