Делегатът на испанската Ла Лига за Балканите и Унгария Хесус

...
Делегатът на испанската Ла Лига за Балканите и Унгария Хесус
Коментари Харесай

С добра оценка Ла Лига изпрати първия си футболен семинар в България

Делегатът на испанската Ла Лига за Балканите и Унгария Хесус Писаро оцени позитивно футболния семинар, който се организира в София. На него експерти от " Атлетико " (Мадрид), " Бетис " и " Алавес " показаха актуалните метод и процедура в ръководството на клубове, тактики за привличане на аудитория и спонсори и положителни образци в другите сфери.

От българска страна представители имаха десетина от професионалните клубове в страната, измежду които ЦСКА, " Левски ", " Лудогорец ", " ЦСКА 1948 ", " Ботев " (Пловдив) и " Черно море ", както и ръководители на школи, сътрудници и хора маркетинг шефове.

" Мисля, че се получи въздействието, което търсехме, беше позитивно. Основната цел беше да съберем обособените заинтригувани страни в българския футбол, с цел да споделим хрумвания, положителни образци, да се направи връзка сред испанските и българските клубове. Смятам, че главната задача я изпълнихме. Надявам се на хората, които участваха, да им е харесало и да организираме последващо събитие ", сподели Писаро пред " Дневник " (интервюто с него очаквайте в идващите дни).

Футболният семинар, проведен от букмейкъра " Палмс бет ", който подписа спонсорски контракт с Ла Лига за България, обхвана и тематиката за цифровите тактики за ангажиране на ентусиасти. В нея интернационалният цифров координатор на Ла Лига Сяоуей Гуо сподели метода на организацията за развиване на марката в международен проект.

По време на кръглата маса в края на семинара някогашният изпълнителен шеф на " Левски " и сегашен чиновник на УЕФА - Павел Колев, съобщи, че в процеса на развиване на българския футбол е доста значима ролята и на страната и локалните управляващи. Изпълнителният шеф на " ЦСКА 1948 " Добрин Гьонов съобщи, че най-голямото предизвикателство за българския футбол е основаването на добър артикул и създаване на позитивен имидж.

" За да се реализира това, би трябвало да има обединяване сред всички, които работим в този план ", сподели той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР