Делчево. Затруднено е преминаването през ГКПП Станке Лисичково поради срив

...
Делчево. Затруднено е преминаването през ГКПП Станке Лисичково поради срив
Коментари Харесай

„Курир“ : Затруднено е преминаването през ГКПП Станке Лисичково поради срив в системата

Делчево. Затруднено е прекосяването през Граничен контролно-пропусквателен пункт Станке Лисичково заради срив в системата, написа македонското електронно издание “Курир “ .
Около два часа са нужни на македонските жители с цел да влязат на територията на Република Македония на българския граничен пункт Станке Лисичково, където от рано сутринта се вижда огромна колона от транспортни средства. Според пасажерите, пътуващи от България до граничния пункт Делчево, повода за задържането е срив на електронната система.
„ Чакаме от 9 часа тази заран. Те ни споделиха, че има срив в електронната система, която контролира придвижването на пасажерите. Все още не разполагаме с информация по кое време ще се реши казусът. В това студено време оставаме да чакаме в колите, нямаме различен избор, споделят македонските пасажери.
Пътуващите от границата на Република Македония към прилежаща България към този момент нямат този проблем. Според информацията на граничната работа в Делчево сега всички нужни инспекции са къси и няма дълготрайно задържане.
Увеличаването на интензивността на трафика се чака в следобедните часове, когато заради пазарния ден жители от България се прибират назад към страната.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР