Делчев беше избран единодушно от гласувалите делегати. Първият председател на

...
Делчев беше избран единодушно от гласувалите делегати. Първият председател на
Коментари Харесай

Димитър Делчев избран за нов председател на ДБГ

Делчев беше определен единомислещо от гласувалите делегати.

Първият ръководител на ДБГ Меглена Кунева уточни, че е имало 9 претенденти за ръководител, които в границите на процедурата по устава си създали отказ.

"От трибуната най-младият ръководител на политическа партия оповести курса на ДБГ за идващите месеци: основаване на мощна анти-ГЕРБ коалиция за прекъсване на застоя в страната, която да се приложи, както във връзка с локалните избори и структурите на ДБГ да търсят необятно обединяване срещу модела ГЕРБ, по този начин и във връзка с подготовка за предварителни парламентарни избори, които съгласно Делчев несъмнено предстоят ", означават в известие от партийния пресцентър.

В изявление пред медиите Делчев акцентира, че "няма подозрение, когато патерицата ПФ стане прекомерно къса, ГЕРБ ще провокират нови избори ".

"ДБГ би трябвало да бъде подготвена за разбиването на феодалните владения на ГЕРБ, както по места, по този начин и в народен мащаб ", безапелационен бе той.

Ще го реализираме посредством необятно обединяване на демократични партии, организации, хора, счита новият ръководител на ДБГ. Той прикани структурите за мощна готовност и неотложно започване на договаряния с локални сътрудници.

ДБГ е един тим и никой не се опасява да създадем нов избор, сподели от своя страна Меглена Кунева.

Тя пожела на Делчев да събере освен гласове, а поддръжка за това ДБГ да бъде единна, демократична, мощна партия, запазвайки полезностите на ДБГ и това да му даде мощен старт.

Радвам се, че мога да дам гласа си за млад и деятелен човек, потвърдил се в борби, означи още тя.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР